language arrow_drop_down
SE NO EN

Connectivity og Internet of Things (IoT)

Den tekniske udvikling og digitalisering går hurtigt fremad. Det giver både muligheder og udfordringer. Inden for området Connectivity og IoT støtter og hjælper vi dig med at forstå, hvordan dine produkter benyttes, hvordan dit produktionsmiljø kan forbedres, og hvordan indsamlede data kan bearbejdes, for at skabe værdi.

Digitalisering skaber forudsætninger for at udvikle nye, innovative løsninger, produkter og forretningsmodeller. Men hvordan kan sensorer, opkoblede maskiner, trådløs positionering og dataanalyse benyttes til at øge produktiviteten, forbedre service og vedligeholdelse eller forbedre dialogen med kunderne? Hvor skal man begynde, og hvilke metoder skal benyttes for at skabe et omkostningseffektivt system?

Prevas' bredde og erfaring inden for IoT, kombineret med kompetence inden for IT-sikkerhed, dataanalyse og forretningsmæssig udvikling, gør os til en sikker og effektiv udviklingspartner. Vi bringer produkter og løsninger fra den første skitse, hele vejen til certificering, produktion og lancering. Vi hjælper med at forbedre produkter, systemer og services, som allerede er introduceret på markedet.

Spørgsmål, vi møder, er: ”Skal vi vente på 5G?”, ”hvad gør vi med vores GSM-modem, som allerede findes ude på markedet?”, ”hvordan etablerer vi en stabil og fremtidssikker IT-arkitektur?”. Prevas har støttet kunder lige siden dette område blev kaldt M2M (machine-2-machine). Visse ting er de samme, men meget har også ændret sig.

Læs mere om vores services.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Pilloxa AB

  Intelligent støtte ved livslang medicinering

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier!

Vær en del af samtalen.