language arrow_drop_down
SE NO EN

Velkommen til the Home of Ingenuity

At løse vanskelige problemer kræver ofte forskellige kompetencer og forskellige baggrunde. Derfor vil vi have dig præcis som du er.

Vi løser problemer. Mange ville nok påstå, at vi gør det med forskellige tekniske løsninger. Det er ganske vist sandt, men den vigtigste fremgangsmåde er vores opfindsomhed. Selvstændighed og selvtillid er afgørende for vores fælles fremgang. Hos Prevas har hver især fleksibiliteten og friheden til at handle og være sig selv, uanset hvem man er, eller hvilke interesser man har. Vores unikke egenskab er sammen, at se mulighederne fra forskellige synsvinkler og finde nye løsninger.

Vi drives af vores fælles mål – at opfindsomhed vil redde verden. Vi er fast besluttede på at være opfindsomme på arbejdet hver dag og altid være en del af løsningen. Selv når vi vokser størrelses- og omfangsmæssigt, bliver vi stærkere, når vi omfavner mangfoldighed og løfter hinanden.

I bund og grund er det, hvad Prevas egentlig handler om. Vi kalder det Home of Ingenuity, og vi siger Hello Possibility.

I Prevas, hjælper vi vores kunder med at løse deres tekniske udfordringer og realisere deres produktideer, hvad enten ideerne indebærer et livreddende medical device, en ny måde at optimere energiproduktion fra vindmøller eller en cykelairbag til den nytænkende forbruger. Vores kunder varierer helt fra etablerede virksomheder, der har brug for en outsourcet R&D-afdeling og til innovative start-ups, der skal have færdiggjort den allerførste prototype. Som medarbejder i Prevas, får du derfor muligheden for at arbejde med de nyeste teknologier og komme med helt i fronten af den tekniske udvikling.

Hos Prevas, vil du hver dag møde inspirerende, kompetente og venlige mennesker. Vi tilbyder opgaver på mange forskellige områder, og du vil komme til at arbejde sammen med kunder fra mange forskellige brancher. Derfor kan vi ikke beskrive en typisk dag hos Prevas.

Vi har en fri og uformel virksomhedskultur, hvor der er plads til enhver personlighedstype. Prevas har en flad, dynamisk og projektorienteret organisationsstruktur, hvor vejen mellem idé og handling er kort. Vi mener desuden, at en balance mellem arbejde og familieliv er en forudsætning for effektivitet og kreativitet på kontoret.

Vores virksomhedskultur

Fælles kerneværdier er nøglen til vores succes. De baner vejen for bedre kommunikation og samarbejde, reducerer behovet for detaljerede regler og retningslinjer og gør vores organisation mere agil og samarbejdsorienteret. Fælles værdier fungerer som vores gensidige aftale og lader alle arbejde mere frit inden for vores fælles overbevisninger.

At have de samme værdier betyder ikke, at vi alle er ens. Vi værdsætter forskelligheder og fremmer diversitet. Vi mener, at unikke individer er vigtige, når det handler om at skabe stærke, fremgangsrige teams.

Værdierne er ment som værende principper, der guider os i vores daglige adfærd over for både kunder og kolleger. Når vi respekterer vores fælles værdier og opfører os i overensstemmelse hermed, manifesterer vi vores virksomhedskultur.

Hos Prevas opsummerer vi vores værdier med akronymet BOAT – Business driven, Open-minded, Active and Team player.

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os

Kim Bøndergaard

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 51 54 39 61

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas