language arrow_drop_down
SE NO EN

Værdiskabende vedligeholdsløsninger (EAM)

Faktabaserede beslutninger øger mulighederne for at opfylde bæredygtighedsmål og benytte ressourcer som materialer, energi, mennesker og miljø på en smart måde. Et værdiskabende vedligeholdssystem er guld værd!

Med nøje planlagt og forebyggende vedligeholdelse kan du forbedre tilgængeligheden, øge produktiviteten og mindske vedligeholdelsesomkostningerne.

Vil du også gerne drage nytte af branchespecifikke standardprocesser baseret på bedste praksis for at slippe for at opfinde hjulet en gang til? Så kan vi hjælpe dig.

Vi leverer og implementerer en brugervenlig og skalerbar vedligeholdsløsning (EAM), som muliggør fornuftige beslutninger baseret på et detaljeret overblik over hele dit vedligeholdsbehov. Kort fortalt mener vi, at hvis du giver dine medarbejdere forudsætninger for at gøre deres arbejde på bedste vis, bliver resultatet, at jeres kunder får service i verdensklasse. Samtidig med at der tages hånd om jeres anlæg på bedste vis.

Vi har valgt at arbejde med markedsledende vedligeholds- og field service-løsninger. Over 80 kunder har fået hjælp fra os til deres projekter vedrørende vedligeholdssystemer. Det har medført, at vi har stor erfaring, og at vi har forstand på virksomhedsprocesser inden for vedligeholdelse. Mange af vores kunder er også sammen med os på vej fra en on-prem-installation til skyen.

Læs mere, og overvej, om netop din virksomhed genkender sig selv i nedenstående muligheder og udfordringer.

Dine medarbejdere frigør op til 20 % af deres tid

Systemvanskeligheder og dårlige processer? Et moderne vedligeholdssystem støtter forretningsprocesserne og giver mulighed for at automatisere jeres drift. Det gør din virksomhed til en attraktiv arbejdsgiver. Det giver jer mulighed for at skabe værdi for jeres kunder i stedet for at vedligeholdssystemet og unødige arbejdsprocesser bliver en stressfaktor, og endnu værre – et arbejdsmiljøproblem. Andre virksomheder har i gennemsnit øget produktiviteten i deres arbejdskraft med op til 20 % via indførelse af et markedsledende vedligeholdssystem.

Op til 20 % færre driftsstop i jeres anlæg

Har I for mange akutte reparationer, som er dyre og leder til uforudsete driftsstop? Ville det ikke være bedre at arbejde med planlagt vedligeholdelse, så de rette ressourcer er tilgængelige på det rette tidspunkt? Forebyggende vedligeholdelse kan være tilstandsbaseret eller prædiktiv, og I starter jeres rejse, når det passer jer.

Kunden i fokus

Bruger I for lidt tid på at give værdi til jeres kunder? Konkurrencen om kunderne er hård, og den der leverer den bedste værdi, vil vinde på langt sigt. Effektive og tilfredse medarbejdere med de rette forudsætninger vil have kunden i fokus.

Bæredygtighed for at spare på jordens ressourcer

Ville det ikke være rart at øge levetiden og samtidig mindske driftsomkostningerne for jeres anlæg? Med et markedsledende vedligeholdssystem får I den støtte, I har behov for. I dag er genbrug også en nødvendighed for at verdens ressourcer kan række til kommende generationer. Mange virksomheder er begyndt at sælge brugte og restaurerede produkter.

Et godt vedligeholdssystem støtter bæredygtighedsprocessen og hjælper jer med at tage vare på jeres investeringer under hele livscyklussen. Bæredygtighed er også at arbejde papirløst og digitalt og have al information om anlægget med ved udførelse af arbejdsordren. Det kan handle om arbejdsinstrukser, tegninger, historik, reservedele etc. Hvilke bæredygtighedsmål har I?

KPI'er for at styre din drift

Har I dårlige eller ingen KPI’er? Løbende forbedringer er et must, hvis du skal følge med udviklingen. For at kunne styre din drift og træffe de rette beslutninger, er du nødt til at kunne analysere driften. Hvad har du behov for til at kunne tage de rigtige beslutninger, og hvad vil du forbedre? Belægningsgrad, first-time fix rate, akutte vs. planlagte driftsstop?

En partner for fremtiden

We offer efficient, customized solutions for your industry and establish long-term customer relationships. Prevas is

HxGN EAM Channel partner

Hexagon Channel Partner, HxGN EAM

IFS partner (Field Service Management, FSM)

IFS Ultimo

Certified Microsoft Solutions partner

Microsoft

Oracle Gold partner

Oracle

MORE INFORMATION

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserer vedligeholdsarbejdet

 • Löfbergs kafferisteri

  Cloudbaserede vedligeholdssystem

 • Cermaq AS

  Det avancerede og alligevel enkle system bag din laksemiddag

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen