language arrow_drop_down
SE NO EN

Vores grundværdier definerer os

Fælles kerneværdier er nøglen til vores fremgang. De baner vejen for bedre kommunikation og samarbejde, mindsker behovet for detaljerede regler og bestemmelser og gør vores organisation mere agil og dynamisk. Vores værdier fungerer som en gensidig overenskomst og giver større frihed til at handle selvstændigt.

At dele fælles værdier betyder ikke, at vi er ens alle sammen. Vi elsker forskelle og fremmer mangfoldighed. Vi mener, at unikke individer er vigtige for at skabe stærke og fremgangsrige teams, hvilket hjælper med at opbygge tillid både mellem hinanden og med vores kunder. Vi samarbejder som kolleger og venner for at løse komplekse problemer med banebrydende teknik, intuitiv tankegang og ren kreativitet.

Vores værdier styrer vores daglige adfærd over for både kunder og kolleger. Når vi respekterer vores værdier og handler i overensstemmelse med dem, giver vi udtryk for vores virksomhedskultur.

Hos Prevas sammenfatter vi vores værdier i akronymet BOAT – Business driven, Open-minded, Active og Team Player. Vil du vil være med på vores rejse? Søg ledige job hos os eller kontakt os, så fortæller vi mere!

Business Driven
For os betyder ”Business driven” at være hjælpsom, opmærksom og engageret. Vi mener, at det er afgørende at se tingene fra kundernes perspektiv for at forstå deres udfordringer, behov og at gøre, hvad der er bedst for dem. Ved at være forretningsdrevet etablerer vi langsigtede, sunde relationer.

Open Minded
Med et åbent sind vil vi overveje idéer og holdninger, der afviger fra, hvad vi er vant til. Vi ser forandring som en potentiel mulighed. Dette kan indebære at forlade vores tryghedszone og udforske nye muligheder. Processen kan ofte være udfordrende, men afgørende for at forstå komplekse problemer, finde kreative løsninger og bidrage til at vokse som individer.

Active
Aktiv handling er meget kraftfuldt. Hos Prevas hylder vi hvert enkelt individs indre styrke, beslutsomhed og lidenskab. Vi opfordrer alle til at tænke stort, udfordre konventionelle regler og at være innovative. Det er okay at begå fejl, fordi de hjælper os til at blive endnu bedre til det vi laver.

Team Player
Hos Prevas arbejder vi sammen i teams. Uanset om det er et team af kolleger, et kombineret team af kunder, partnere og endda konkurrenter, tror vi fuldt og fast på, at samarbejde fører til bedre resultater.

KOm med på vores rejse!

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os

Kim Bøndergaard

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 51 54 39 61

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens