language arrow_drop_down
SE NO EN

Cyber Security

Prevas sætter endnu større fokus på Cyber Security og behovet for cyberrobusthed i devices, for at mindske muligheden for cyberangreb. Behovet for øget sikring af systemer, data og devices er stort for de fleste virksomheder.

Prevas har i mange år leveret elektroniske løsninger med fokus på security og som rådgiver og udviklingspartner er vi vant til at hjælpe kunder med device-udvikling baseret på anerkendte cyber standarder.

Vi oplever en øget efterspørgsel hos kunder der i stigende grad ser Cyber Security, som et vigtigt parameter i udvikling og salg af nye devices, og med en stor erfaring i udvikling af projekter indenfor forsvar, medicinsk udstyr og energi er vi vant til at have stor fokus på Cyber Security. Denne erfaring bruges også til at imødekomme den stigende interesse inden for sektorer som forbrugerelektronik og IoT.

Hos Prevas er cybersikkerhed en samlet pakke med fokus på apparatsikkerhed, apparatets miljø samt de udviklings- og produktionsmiljøer, hvor apparatet skal fremstilles og opdateres. Dette samler flere standarder (f.eks. UL2900, ETSI 303 645 og IEC62443 Pdf, 504.1 kB.) med den hensigt, at de apparater, som Prevas bidrager til at udvikle, skal fungere sikkert både nu og i fremtiden.

Prevas har også fokus på kommende forordninger fra EU, eksempelvis Cyber Resilience Act, NIS2 og ændringer i bl.a. radiodirektivet, som alle har til formål at øge cybersikkerheden i apparater og OT på europæisk plan. Selv om de præcise krav endnu ikke er på plads, så forventer vi på apparat niveau bl.a. krav til patch management, hvor virksomheder i fremtiden proaktivt skal kunne levere software opdateringer for at lappe huller i sikkerheden i takt med de bliver offentliggjort.

For at imødekomme dette, tilbyder Prevas en service (PCSI Pdf, 169.7 kB.), hvor offentlige sikkerhedsdatabaser løbende og automatisk aflæses og der på denne baggrund bygges og testes opdateringer når der findes sårbarheder. Herved udruller vi løbende velafprøvede og patchede firmware-opdateringer direkte til kundernes apparater og ved at overlade en stor del af cybersikkerheden til Prevas kan kunderne koncentrere sig om at udvikle apparaternes grundlæggende kvaliteter. Prevas’ service er dels et tilvalg til Prevas Industrielle Linux (PIL) men kan også tilbydes til andre systemer uanset om de er udviklet af Prevas eller ej.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt Rune Hillebo Wiinberg, Head of Cyber Security eller Mads Doré Hansen, Embedded Development Advisor.

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om hvad vi gør

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

IEC 62443 compliance partner

Full partner for the whole lifecycle of embedded products. Development and maintenance with industrial Cyber Security compliance.
More about Industrial Cyber Security Embedded Development Services Pdf, 504.1 kB.

  

Prevas Cyber Security Intelligence (PCSI)

A proactive offer designed to assist our
customers in mitigating risk, by getting early notification in case of public available security threats
in product firmware components.
More about Prevas Cyber Security Intelligence (PCSI) Pdf, 586.5 kB..

Kontakt os

Rune Hillebo Wiinberg

Head of Cyber Security

Tel +45 31 69 38 32

E-post

Kontakt os

Mads Doré Hansen

Embedded Development Advisor

Tel +45 40 19 65 66

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas