language arrow_drop_down
SE NO EN

Der findes ingen almindelige dage!

Vi tilbyder udfordringer på mange forskellige områder og arbejder med kunder inden for en lang række vidt forskellige segmenter. Derfor kan det være svært at beskrive en helt almindelig dag hos Prevas. Se filmene og interviewene med vores medarbejdere, hvor de beskriver deres aktuelle opgaver og fortæller, hvorfor de valgte Prevas.

Vi er alle individer, og den måde, vi udvikler os på, varierer fra person til person, alt afhængigt af hvad vi har med os i bagagen, og hvordan vi tager viden til os. Vi forsøger at finde frem til det, der får dig til at vokse som menneske!

Grundlaget for Prevas' arbejde er, at kunden og Prevas er en del af samme team. En af vores vigtigste drivkræfter er vores passion for at dele vores viden med andre, samtidig med at vi hele tiden lærer nyt af vores kunder og hinanden.

Hvis du vil være en del af vores team, så søg job hos Prevas. Hvis du vil vide mere om vores opgaver, så besøg vores referencebank.

Som konsulent hos Prevas ønsker vi, at du skal udvikle dig. Det er vigtigt for os, fordi vi hele tiden skal opfylde vores kunders behov, og vi tror også, at det er en forudsætning for, at du kan trives. Se interviewene med vores medarbejdere, hvor de beskriver deres aktuelle opgaver og fortæller, hvorfor de valgte Prevas.

THOMAS SCHERRER, Senior Electronics Designer

"Jeg oplever at have en ret stor indflydelse både på det tekniske og på planlægningen af min dag, samt gode muligheder for teknisk sparring med mine dygtige kollegaer."

Hvad er det bedste ved dit job?
At der hele tiden er nye projekter, og nye folk at arbejde sammen med. Det er meget anderledes end at arbejde for et firma der laver egne produkter, for disse kommer på den ene eller anden måde til at minde om hinanden.

IDA LUNDIN, udvikler

"Jeg kunne mærke, at medarbejderne her trivedes godt med hinanden og deres job."

Hvad fik dig til at vælge Prevas som arbejdsgiver?
Det var Prevas' bredde inden for fremstillings- og procesindustrien, som vakte min interesse. Jeg følte, at Prevas kunne give mig muligheder for at udvikle mig og vokse som menneske inden for virksomheden. Senere kunne jeg mærke, at virksomhedens medarbejdere trivedes godt med hinanden og deres job, hvilket også var vigtigt for mig.

Hvad er det bedste ved dit job?
Mit arbejde er sjovt og kreativt. Jeg elsker at lære nye ting, og det har jeg mulighed for at gøre hele tiden. Projekter og kunder varierer, så det er aldrig kedeligt.

KOm med på holdet!

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os

Kim Bøndergaard

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 51 54 39 61

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens