language arrow_drop_down
SE NO EN

Internet of Things, for innovativ udvikling

Vi lever i en opkoblet verden, hvor mennesker og maskiner sammen skaber nye løsninger til smarte ting, biler, fabrikker, boliger og byer.

Som forbrugere, tager vi efterhånden mange funktioner for givet i moderne produkter og applikationer, hvilket indebærer nye forudsætninger for alle, herunder også industrien. Selv de mest simple produkter skal helst kunne kommunikere med omverden via en app eller direkte med en cloudløsning.

Ved hjælp af eksempelvis sensorer kan man overføre forskellige oplysninger, f.eks. om tilstand, temperatur, bevægelse og position. Man kan måle, hvordan et produkt reelt anvendes, og hvor godt produktionen er trimmet. Mulighederne er uendelige - og her har den nordiske industri et enormt potentiale.

Prevas har lang erfaring i at hjælpe forskellige brancher med at finde løsninger inden for dette område. Prevas' kompetencer inden for indlejrede systemer og industrielle IT-løsninger, samt vores viden om applikationer og processer inden for mange forskellige områder gør os til den perfekte partner til projekter, der involverer Internet of Things.

IoT - nye muligheder

For at opretholde konkurrenceevnen på et meget omskifteligt marked, skal der integreres intelligens og kommunikationsmuligheder i både produkter og processer. Nye tekniske tendenser som f.eks. Internet of Things, opkoblede maskiner og cloudbaserede services gør det muligt for virksomheder at finde nye, innovative løsninger, produkter og forretningsmodeller. Vores ekspertise inden for disse områder gør os til en optimal partner for vores kunder.

Prevas hjælper kunder med at udvikle konkurrencefordele med Internet of Things-teknologier. Vi starter i den idéskabende fase, med fokus på kundeoplevelse og kundeudbytte, til udvikling og forretningsmodeller, produkter og produktion til udvikling af apps.

Big Data – viden er power

Behovet for at kunne tage hurtige beslutninger vokser, samtidig med at beslutningsgrundlagene bliver større og mere komplekse. Alt fra interne data til hvordan omverden påvirker virksomheden. Hurtig bearbejdning af information og at udvælge relevante data til analyse bliver stadig vigtigere for at kunne klare konkurrencen.

Når industrivirksomheder indfører nye tekniske platforme, er mobilitet en ny og vigtig funktion, som mærkbart påvirker menneskers måde at arbejde på. Det giver vores kunder mulighed for at blive mere produktive, udvikle nye forretningsmodeller og øge lønsomheden.

Vi kan hjælpe dig med..

 • Proof of concepts & rapid prototyping
 • Projektledelse
 • Analyse og redesign
 • Brugeroplevelser

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om hvad vi gør

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Pilloxa AB

  Intelligent støtte ved livslang medicinering

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas