language arrow_drop_down
SE NO EN

Projektledelse

Håndtering af komplekse forsknings- og udviklingsprojekter.

En kompetent projektleder er nok det vigtigste aktiv for at gennemføre et succesfuldt forsknings- og udviklingsprojekt. Prevas har en stærk projektkultur og en enestående erfaring, når det drejer sig om at levere projekter til tiden. En af hemmelighederne bag vores succes er, at vi hele tiden arbejder på at effektivisere vores udviklingsmodel og lader os inspirere af de bedste dele af de projektledelsesfilosofier, som vores mange markedsledende kunder anvender.

Vi har kapaciteten til at håndtere hele kæden fra idé til design, udvikling, verificering og validering, certificering, industrialisering, fremstilling og derefter support, vedligeholdelse og opgraderinger. Fra vugge til grav.

Vi har vores eget Project Management Office, der fungerer som supportorganisation for vores projektsponsorer og projektledere, således at vi opfylder vores egne høje kvalitetsstandarder.

Nogle kunder har brug for on-site assistance fra en projektleder og konsulenter. Derfor har vi opbygget vores egen kompetencedatabase, som gør det nemt at finde de rette personer til kundens behov. Vores kompetencedatabase indeholder også et værktøj, som konsulenterne kan anvende til at trække på Prevas' samlede viden.

Hvis det er nødvendigt, kan vores projektledere og konsulenter selv medbringe Prevas' egne arbejdsstationer og udviklingsværktøjer. Dette sættes der stor pris på, hvis kunden har en lille forsknings- og udviklingskapacitet, eller hvis der kræves meget specialiserede værktøjer.

Vi har ekspertkonsulenter med kompetencer inden for risikostyring, risikoanalyse, PMI, PMP, FMEA/FMECA, kvalitetssikring iht. ISO 13485, IEC 62304, IEC 60601-1, SIL, Scrum, funktionsstyret udvikling, agil udvikling og meget mere.

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om hvad vi gør

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas