language arrow_drop_down
SE NO EN

Taler vi dit sprog?

For at kunne omsætte behov og idéer til innovative og konkurrencedygtige løsninger kræves en dyb forståelse for kundernes drift og forretninger. Den viden har Prevas.

Vi tilbyder løsninger og tjenester til mange brancher. I visse tilfælde er vores løsninger specialudviklede til et specifikt segment. I andre tilfælde kan løsningerne benyttes i flere brancher, men tilpasses til en vis anvendelse, et vist område eller kundebehov. For at gøre en forskel hos vores kunder er kompetence, dynamik og innovation vigtige områder hos Prevas.

Brancher

Life Science

Life Science & Medical Devices

Der er et stort underliggende behov inden for Life Science. Dette skyldes blandt andet en voksende befolkning, at flere mennesker er syge, samtidig med at der er flere raske ældre, og flere der efterspørger avanceret behandling – og endvidere er der også stor motivation for at effektivisere sundhedsplejen. Dertil kommer forandringer i lovkrav for medicintekniske produkter og behov for rådgivning, hvilket resulterer i et område med høj efterspørgsel. Det er et interessant område, hvor vi er stærkt positionerede, og vores ydelser efterspørges i stadig højere grad.

 Fremstillingsindustrien

Fremstillingsindustrien

En stor drivkraft inden for fremstillingsindustrien er forandringsvillighed. Bæredygtighed, digitalisering, automatisering, datadrevet optimering, Internet of Things og mere til, driver både krav og muligheder for investeringer og forandringer. Her ligger vi fint positioneret for fremtiden med vores solide baggrund, forståelse for branchen og innovative indstilling, hvad angår tekniske løsninger.

Energi

Energi

Håbet om en grønnere verden driver udviklingen af vedvarende energikilder fremad. Der eksisterer også en stærk platform inden for nordens energibranche, hvor man kan benytte sig af digitaliseringen og ny teknik. Vi beskæftiger os med mange dele af denne branche, og vi har erfaring med produkter og løsninger inden for produktion, håndtering og optimering af energi.

Bilindustrien

Bilindustrien

Selvkørende biler, lavere brandstofforbrug, el-/hybridmotorer og højere sikkerhedskrav er blevet fokusområder inden for bilindustrien, sammen med lavere emissionsniveauer, højere kvalitetskrav og lavere produktionsomkostninger. Kortere udviklingstider, muligheder som følge af ny teknik og kundekrav om opkoblede services er også eksempler på nye udfordringer. Vi har mange års erfaring med at levere kvalitetsløsninger til bilindustrien.

Forsvar

Forsvar

Nordens forsvarsindustri leverer verdensførende produkter, løsninger og ydelser til det globale marked. Et fokusområde er at forbedre, udvikle og tilpasse ny teknik kontinuerligt for at opfylde kundernes behov i overensstemmelse med lovkrav. Kombinationen af avanceret teknik og høje krav om pålidelighed og vejrbestandighed, passer godt til vores erfaring og kompetence.

Levnedsmiddelindustrien

Levnedsmiddelindustrien

Effektivitet, bæredygtighed, omkostningsbesparelser og overholdelse af regler, er centrale områder inden for levnedsmiddelindustrien. Vi har indgående erfaring med at hjælpe levnedsmiddelindustrien til at optimere disse centrale værdier. Vores erfaring strækker sig lige fra automatisering og informationsstyring til forstudier inden for produktionsudvikling og projektledelse.

Produkter og enheder

Produkter og enheder

I dag foregår udvikling af produkter i en stadig mere avanceret kombination af embedded software, materiale- og formdesign samt minimalistisk udformet elektronik. Enhederne er ofte opkoblede, og desuden er de i stigende grad intelligente. Dette omfatter eksempelvis webkameraer, græsslåmaskiner, støvsugere og cykelhjelme. Brugeren er ofte en privatforbruger, men det kan også være en professionel bruger, eller måske endda et produkt, som benytter et andet produkt.

Stål og mineraler

Stål og mineraler

Metal- og mineralproducenter står stadig over for store udfordringer, både hvad angår konkurrenceevne og rentabilitet. Vores udbud til denne branche omfatter gennemprøvede løsninger og ydelser med tilknytning til virksomhedsstyring, produktionsplanlægning, projektledelse, automation, miljø- og overvågningssystemer samt rapporteringsværktøjer. FOCS - Furnace Optimization Control System, er en unik løsning, som vi tilbyder. I dag opvarmes 90 % af alt skandinavisk produceret stål i ovne, som styres af FOCS.

Telekom

Telekom

Telekommunikationsbranchen forandrer sig i samme hurtige tempo som digitaliseringen, og der er i dag mange muligheder for at få adgang til indhold og data. Der skabes nye muligheder via opkoblede systemer, både inden for 5G-teknik og øget netværksinfrastruktur. Vi har mange års erfaring med komplekse konsulentydelser og løsninger til teleselskaber.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier!

Vær en del af samtalen.