language arrow_drop_down
SE NO EN

Hello Possibility.

Vi løser problemer. Mange ville nok påstå, at vi gør det med forskellige tekniske løsninger – og det er naturligvis korrekt. Men endnu vigtigere er måske opfindsomheden. Det som Prevas egentlig handler om. Om sammen at se ting, som andre ikke ser. Om muligheder.

Vi tror, at det netop er opfindsomhed, der kommer til at redde verden. Dygtige menneskers evne til at se løsninger, der endnu ikke eksisterer. Som gør det muligt for hjertepatienter at benytte en opkobling hjemmefra til at måle og formidle deres EKG til sygehuset. Eller som hjælper stålindustrien med at effektivisere produktionen og samtidig mindske energiforbruget. Eller, ved hjælp af smart sensorteknologi at mindske risikoen forbundet med knæoperationer.

Vi tror, at opfindsomheden også kommer til at påvirke andre ting. Mindre ting, som alligevel er vigtige for mange menneskers hverdag. Som at sørge for, at isen smager ens uanset, hvor i verden du køber den. At holde øje med din cykel og give alarm, hvis nogen forsøger at stjæle den. Eller at gøre det muligt for dig at kontrollere din fertilitet uden at du skal sætte fod hos lægen.

Dette er blot nogle af de titusindvis af problemer, vi har løst siden vi startede i 1985. Alt dette takket være opfindsomme kolleger og kunder, som har set noget, andre ikke har set. Det er sådan, vi vil have det. Vi kalder det Hello Possibility.

Læs mere om andre muligheder, vi har set og realiseret her.

Kunder, som har set mulighederne

Vi har kunder inden for de fleste brancher. Fælles for de fleste er, at de vil have større udbytte af de muligheder, som den tekniske udvikling har skabt. Det kan handle om at finde nye konkurrencefordele, skabe nye – eller udvikle eksisterende – produkter og services, eller effektivisere en industri. Eller noget helt andet. Ofte står vores kunder over for både store og vanskelige udfordringer, som kræver erfaring og opfindsomhed for at kunne løses. Og det er oftest her, vi kommer ind i billedet.

Sidan 1985 har vi set udfordringer og fundet muligheder i brancher, hvor der stilles høje krav. Life Science er et eksempel, hvor der er krav til høj sikkerhed og pålidelighed samt strenge lovkrav. Eller fremstillingsindustrien, der står over for global konkurrence og et stærkt forandringspres knyttet til bæredygtighed. For bare at nævne to. Her af nogle af vores kunder, som har set mulighederne:

ABB, Ambu, Atlas Copco, Ericsson, GKN Driveline, Hounö, Hy5, Kontigo Care, Löfbergs, Outokumpu, Sandvik, Zenicor og Volvo.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Det korte svar: Forandring og glæde. Egentlig handler alt det vi tilbyder om dette.

Forandring ved at man via teknisk og digital opfindsomhed tager et produkt, en service eller en industri og gør den mere effektiv, mere brugervenlig eller mere rentabel. Oftest alle tre samtidigt.

Glæde i og med at forandring faktisk er sjovt. Fra det, at vi sammen forsøger at finde løsninger på forskellige problemer, til følelsen, når vi sidder med den færdige løsning foran os. Præcis som den skal være.

Vores tilbud er skarpe og indeholder ofte brikker, der gør, at vi ikke behøver at starte helt fra grunden i hvert enkelt projekt. Læs det lange svar med vidunderligt dybdegående tekniske aspekter på, hvad vi kan tilbyde dig, her.

Vores virksomhedskultur

Fælles kerneværdier er nøglen til vores succes. De baner vejen for bedre kommunikation og samarbejde, reducerer behovet for detaljerede regler og retningslinjer og gør vores organisation mere agil og samarbejdsorienteret. Fælles værdier fungerer som vores gensidige aftale og lader alle arbejde mere frit inden for vores fælles overbevisninger.

At have de samme værdier betyder ikke, at vi alle er ens. Vi værdsætter forskelligheder og fremmer diversitet. Vi mener, at unikke individer er vigtige, når det handler om at skabe stærke, fremgangsrige teams.

Værdierne er ment som værende principper, der guider os i vores daglige adfærd over for både kunder og kolleger. Når vi respekterer vores fælles værdier og opfører os i overensstemmelse hermed, manifesterer vi vores virksomhedskultur.

Hos Prevas opsummerer vi vores værdier med akronymet BOAT – Business driven, Open-minded, Active and Team player.

Udvikle og selv udvikles

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om vores services

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

CERTIFICATES, quality & Environment

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen