language arrow_drop_down
SE NO EN

Bæredygtig produktion

Vil du have større udbytte af de muligheder, som digitaliseringen skaber? Det kan handle om at finde nye konkurrencefordele, være en attraktiv arbejdsgiver, skabe nye eller udvikle eksisterende produkter og services, opnå en bæredygtig omstilling eller effektivisere en industri. Eller noget helt andet.

Digitalisering har åbnet op for nye muligheder i samfundet. Af og til kan det handle om udvikling af den eksisterende drift eller et eksisterende produkt eller at skabe helt nye innovationer, ved hjælp af nye tekniske løsninger.

Digital teknik kan benyttes strategisk for at bidrage til at opnå mange globale mål i Agenda 2030. De værdier, man finder, er for eksempel nye innovative produkter med øget funktionalitet og forbedret kundeoplevelse samt nye, bæredygtige systemløsninger til gavn for en mere effektiv produktion og service. Men også optimering af processer, mindsket energiforbrug, øget automationsgrad, bedre udnyttelse af ressourcer og information om konsekvenser af forskellige valg.

Ofte står vores kunder over for både store og vanskelige udfordringer, som kræver erfaring og opfindsomhed for at kunne løses. Og det er oftest her, vi kommer ind i billedet. Vi har siden 1985 løst udfordringer og fundet muligheder i brancher, hvor der stilles høje krav.

Læs mere om vores services.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserer vedligeholdsarbejdet

 • Carlsberg

  Ramlösa tager højde for øget produktion

 • GKN Driveline

  Kollaborativ robot i serieproduktion

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier!

Vær en del af samtalen.