language arrow_drop_down
SE NO EN

Snitcher Medical, etikettering i lægemiddel- og medicoindustrien

En ny tilgang til etikettering i lægemiddel- og medicoindustrien.

Prevas Snitcher Medical gør det nemmere og mere sikkert at arbejde med etikettering af lægemidler og medicinsk udstyr. Produktet er et fleksibelt print-on-demand-system, som håndterer alt fra mindre behov til de krav, som store automatiserede produktionsanlæg stiller.

Nye produkter kommer hurtigere på markedet
Du slipper for at bruge et trykkeri for at trykke etiketter til dine produkter. Etiketterne designes i systemet og er klar til at blive udskrevet direkte. Samtidigt er der fuldstændig versionshåndtering. Hele håndteringen af etiketter bliver hurtigere, og time-to-market for dine produkter afkortes.

Let at anvende og med fuld sporbarhed i produktionen
Alle data om etiketter, som skal gemmes i henhold til myndighedernes krav, kan gemmes i systemet og hentes frem når som helst. Sporbarheden gælder f.eks. ændring af indholdet eller designmæssige ændringer af etiketten. Så snart en etiket ændres, gemmes oplysningerne i Snitcher Medical. En etiket, der trykkes, kan efterfølgende vises nøjagtigt som den blev trykt.

Succesfuldt system
Flere af de store svenske lægemiddel- og medicovirksomheder anvender i dag produktet såvel nationalt som internationalt. Systemet udvikles og tilpasses kontinuerligt for at opfylde hver kundes unikke og skiftende behov. Langsigtet samarbejde med vores kunder har altid vist sig at give de bedste resultater.

Fleksibelt modulopbygget system giver større effektivitet
Prevas Snitcher Medical er et modulopbygget system, som hele tiden udvikles med nye moduler. Hvis der er behov for det, stiller vi valideringsdokumentation, som kan tilpasses, til rådighed. Dette gør Prevas Snitcher Medical til et effektivt og brugervenligt system.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen