language arrow_drop_down
SE NO EN

AutArch. Er du klar til at slippe kræfterne løs?

Kører du dit anlæg uden at kende dets kapacitet? At kende produktionsanlæggets potentiale, begrænsninger, risici og muligheder er grundlaget for at kunne skabe optimering og fremtidige udviklingsmuligheder.

Adgang til de rette informationer på rette tidspunkt er basalt for at undgå usikkerhed og store risici og for at sikre, at der investeres tid og penge på det rigtige beslutningsgrundlag. Disse informationer giver AutArch!

Først og fremmest forsyner AutArch dig med historik og viden om dit anlæg ved at præsentere og visualisere informationer på en meget anvendelig måde. Det er et kompetent system til effektiv indsamling, komprimering, beregning, kvalitetskontrol og analyse af data. AutArch bearbejder også dataene til brugbare og pålidelige informationer, som præsenteres i brugervenlige grænseflader.

SAMMENKOBLING AF PRODUKTION OG FORRETNINGSSYSTEM
AutArch er let at integrere med andre systemer til informationsudveksling, hvilket skaber bedre informationer til hvert enkelt individ og dets behov. AutArch kan anvendes af flere forskellige brancher og af mange enheder i samme organisation, hvilket skaber bedre grundlag for optimering af produktionen.

Log in AutArch Prevas

KUNDE
Bruger du skyen?

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Lavabrush

  Lavabrush – enkel, men genial penselvasker

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

Hvad er din tekniske udfordring?

Kontakt os

Følg os på de sociale medier

Deltag i samtalen