language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2024-04-15

Cybersikkerhed med omtanke

Prevas tilbyder en lang række services relateret til integration af cybersikkerhed i produkter, applikationer og processer, og ifølge udviklingshuset gælder det om at følge de standarder, der findes på området, så langt det overhovedet er muligt.

Aktuel Elektronik og Rune Hillebo Wiinberg fra Prevas har haft en snak om hvordan Prevas arbejder med cybersikkerhed. Prevas har gennem involvering i mange forskellige projekter og faser i cybersikkerheds-processen opbygget en bred vifte af kompetencer, som vi løbende vedligeholder og sikrer at vi altid er opdateret på lovkrav og forordninger.

"Vi oplever en øget efterspørgsel hos kunder, der i stigende grad ser cybersikkerhed, som et vigtigt parameter i udvikling og salg af nye devices, og med en stor erfaring i udvikling af projekter indenfor forsvar, medicinsk udstyr og energi, er vi vant til at have stor fokus på cybersikkerhed" fortæller Rune Hillebo Wiinberg. Med denne erfaring kan Prevas imødekomme den stigende interesse inden for sektorer, som forbrugerelektronik og IoT og hjælpe med at tænke det ind fra start, når der skal udvikles ny elektronik og apparter.

Læs mere om vores løsninger her: Cyber Security - Prevas

Læs artiklen her