language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2022-07-01

Prevas opnår medico certificering i.h.t. ISO 13485 standarden

Prevas’s kontor i København er nu ISO 13485 certificeret. En markering af, at vi leverer produktudviklingsservices i fuld overensstemmelse med de høje kvalitetskrav, som er en væsentlig del af udviklingen af medicoprodukter. Prevas’ kontorer i Stockholm og Uppsala er også certificeret i henhold til standarden.

Prevas opnår medico certificering i.h.t. ISO 13485 standarden

Prevas leverer en fuld palette af udviklingsservices – fra idé til produktion. Dette indbefatter kvalitetssikring og regulatorisk ekspertise, software, hardware mekanik og projektledelse. Prevas’ Life Science Team tilbyder nøglefærdig udvikling af medicoprodukter samt analyseinstrumenter.

”Som en af de eneste udviklingshuse i Danmark er vi nu 13485 certificeret. ISO-certificeringen er en understregning af kvaliteten af den ekspertise vi bidrager med i udviklingsprojekter for vores kunder” udtaler Henrik Møller, som er ansvarlig for Prevas’ aktiviteter i København. ”Vores store fokus og kendskab til de regulatoriske udfordringer i forbindelse med produktudvikling indenfor Life Science, giver os væsentlig viden og ekspertise, som er en stor fordel for vores kunder.“

Der er en stigende interesse for digitale og kommunikative sundhedsløsninger, både fra professionelle og fra den enkelte forbruger, som ønsker at leve et sundt og langt liv. Vores Life Science specialister løser opgaver for både startups og etablerede virksomheder, som har behov for hjælp til produktudvikling for at realisere innovative idéer. Det er ideer og løsninger, der spænder fra medicoprodukter, eHealth og mHealth til smarte løsninger indenfor sundhedssektoren. Projekter som gavner både den enkelte patient samt samfundet som helhed.

“Vi har en lang historik med produktudvikling indenfor Life Science, og med ISO-certifikatet i hånden kan vi tilbyde at stå for hele udviklingen af et produkt fra designidé til færdigt udviklet produkt inklusiv den krævede regulatoriske dokumentation”, udtaler Henrik Møller.

Siden 1985 har vi løst udfordrende opgaver og set nye muligheder i områder hvor krav til høj sikkerhed og pålidelighed samt regulatoriske krav er en forudsætning. ISO-certificeringen giver os et forspring i forhold til andre leverandører og bringer os tættere på at møde kravene fra vores kunder.