language arrow_drop_down
SE NO EN
Nyhed: 2023-05-03

Cryptera og Prevas annoncerer strategisk partnerskab inden for cybersikkerhed i produkter

Cryptera A/S, en førende leverandør af finansielle sikkerhedsløsninger, og Prevas,
en førende produktudviklings- og IT-konsulentvirksomhed, har annonceret et nyt strategisk partnerskab til udvikling og forbedring af IoT sikkerhed. Partnerskabet sigter mod at udnytte synergierne mellem de to virksomheder for at kunne tilbyde omfattende løsninger, der opfylder de stadig mere komplekse sikkerhedsbehov hos kunder i elektronikindustrien.

Prevas opnår medico certificering i.h.t. ISO 13485 standarden

Et af de områder der vil drive markedet i retning af øget sikkerhed i produkter, er en skærpet central regulering. Den kommende europæiske sikkerhedslov ”European Cyber Resilience Act” vil kræve, at virksomheders elektroniske enheder efterlever specifikke sikkerhedskrav for beskyttelse mod cybertrusler.

Samarbejdet mellem Cryptera A/S og Prevas vil fokusere på udvikling af ”Best-in-Class”
IoT-sikkerhed, der giver robust beskyttelse mod cybertrusler af elektroniske enheder. Løsningerne vil være skræddersyet til at imødekomme de specifikke krav fra kunder i elektronikindustrien og vil omfatte en række sikkerhedsfunktioner såsom integration, kryptering, sikker nøglestyring, embedded sikkerhed, device onboarding og IP-beskyttelse.

”Vores partnerskab med Prevas bygger på ekspertisen fra begge virksomheder og giver os mulighed for, at tilbyde vores kunder en komplet løsning til beskyttelse af Elektroniske produkter. Det nye partnerskab styrker vores kapacitet og muligheder for, at levere sikkerhedsløsninger, der opfylder de skærpede EU-krav som elektronikindustrien står overfor," siger Brian Schleisner, CEO for Cryptera A/S.

"Vi er glade for samarbejdet med Cryptera A/S om udvikling af avancerede Cyber Security-løsninger til elektronikindustrien. Vores omfattende erfaring inden for udvikling af elektronik kombineret med Crypteras ekspertise inden for sikkerhedsløsninger, giver samlet et stærkt tilbud til det marked vi bevæger os i. Vi tror på, at vores samarbejde vil give innovative, sikre og nøglefærdige løsninger til vores kunder," siger Henrik Møller, CEO for Prevas.

For yderligere information, kontakt venligst:
Henrik Møller, President, Prevas A/S
Mobil: +45 29 49 92 02, E-mail: henrik.moller@prevas.se

Søren W. Mathiasen, Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S, Mobil: +45 20 99 76 01, E-mail: soren.mathiasen@prevas.dk

Brian Schleisner, CEO, Cryptera A/S
Mobil: +45 40 89 04 14, E-mail: brian.schleisner@cryptera.com

Stig Gudmundsen, Director Sales & Marketing, Cryptera A/S
Mobil: +45 50 60 14 74, E-mail: stig.gudmundsen@cryptera.com

Press release pdf file

Cryptera og Prevas annoncerer strategisk partnerskab inden for cybersikkerhed i produkter

Kontakt os

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel +45 29 49 92 02

E-post

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post