sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

Næralarm reference

En alarm som gør, at du kan føle dig tryg i dit hjem!

Kunde:

 Næralarm 

Den danske virksomhed Næralarm i Søborg har udviklet en ret genial alarm, som gør folk tryggere i deres hjem. Alarmsystemet er baseret på standardradiomoduler, og det grundlæggende princip er, at alarmen går til naboerne, hvis der er indbrud eller opstår en nødsituation i hjemmet.

Opgave: Systemløsning, systemleverance.

– Samarbejdet med Prevas har fungeret utroligt godt. De har været dygtige til at prioritere projektet højt. Dette er et system, som findes i folks hjem, og hele udfordringen ved en sikkerhedsalarm er selvfølgelig at kunne sikre pålidelighed i systemet. Er der opstået problemer, har Prevas' udviklingskonsulenter smidt, hvad de havde i hænderne, uanset om det har været weekend eller ferie, fortæller Kim Enevoldsen, som er administrerende direktør for Næralarm ApS.

Det er en kompleks proces at føre en idé igennem alle faser med tests, lovkrav og godkendelser og hele vejen ud i livet. Vi har haft meget stor fordel af Prevas' store kompetence og viden om software og hardware. De har altid hurtigt kunnet finde den rette person til at løse problemet, uanset hvad det har drejet sig om; tests, lovgivning, manualer og lignende. Det er en stor fordel.

SÅDAN FUNGERER NÆRALARM
Op til 20 husstande kobles lokalt sammen via bokse, som benytter radiobølger. Når en alarm aktiveres – uanset om det er på grund af et overfald eller et indbrud – kan alle i netværket straks se det direkte på deres boks.

På displayet vises navn, adresse og telefonnummer på den husstand, hvor alarmen er gået, og om det drejer sig om et overfald eller et indbrud.

Der lyder en akustisk alarm. Der er fra starten givet strenge instrukser om, hvad man skal gøre, hvis en alarm aktiveres. Almindeligvis indebærer aftalen, at naboen straks går hen til det hus/den lejlighed, hvor alarmen er aktiveret, og observerer det/den for derefter at ringe til politiet.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Søren W. Mathiasen, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind