sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

Kompan M2M reference
Kompan M2M reference

Nyt teknologi-ikon: den interaktive leGeplaDS 

Kunde:

Kompan 

Kompan-selskabet har udviklet og solgt legepladser over hele verden i 40 år. Efter flere år med intensivt og innovativt samarbejde med Prevas, har Kompan fundet formlen for fremtidens legeplads. Den har fået navnet Icon.

Opgave: Internet of Things/M2M-løsninger 

– Vores mål var at skabe et produkt som taler til de unge ud fra deres egne forudsætninger. Her spiller den interaktive dimensionen en enormt stor rolle. Se bare på væksten i dataspill, sociale medier og andre digitale "legerum" for børn og unge. Gennem brug af nye teknologier har det været en ambition at skabe en moderne mødeplads hvor de unge kan opholde sig, og hvor de kan udvikle deres fysiske aktivitet så vel som deres sociale interaktion, sier Niels Julskjær, innovasionsansvarlig hos Kompan.

Legepladsens teknologiske platform er tilrettelagt til integrering med både mobiltelefoner og internet. Teknologiplatformen blev udviklet i samarbejde med blandt andre Prevas, som bidrog med kompetence, rådgivning og praktisk implementering af elektronikken i de nye produkter.

Den store udfordring var at udvikle løsninger som ikke var for komplekse, og som man kunne operere uden at det krævede en højere IT-eksamen. Udover det, så var det åbenbart meget vigtigt at tage hensyn til vejr, vind og sollys, siden Prevas´ indbyggede teknologi i dette tilfælde skal bruges udendørs.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Søren W. Mathiasen, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind