language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Lofotprodukt

Vedligeholdelses-system, som giver tryghed

For at sikre kvaliteten og den fortsatte vækst implementerer Lofotprodukt AS vedligeholdelsessystemet Infor EAM fra Prevas.

Opgave: Vedligeholdelsessystem, systemleverance

– Det er vigtigt, at vi vælger den rette IT-support, så vi kan fortsætte med at ekspandere og fokusere på kvalitet, siger Rune Barosen Nilssen, som er fabrikschef hos Lofotprodukt. Vi har været omhyggelige med at vælge et system med gode referencer fra lignende virksomheder, og her udmærkede EAM sig som et meget fremtidsrettet, brugervenligt og fleksibelt alternativ, fortsætter han.

– Prevas gjorde også et rigtig godt indtryk i forbindelse med bedømmelsen af de forskellige alternativer, tilføjer Håvard Henningsen, som er teknisk chef hos Lofotprodukt. Jeg er aldrig stødt på en IT-leverandør, der har fokuseret så meget på, hvad det indebærer at implementere systemet, og som har skabt smidige og effektive arbejdsgange i processen. Denne tilgang har fået os til at føle os trygge ved vores valg og vil bidrage til, at vi får mere ud af systemet.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Einar Alexander Andersen, e-mail

Lofotprodukt reference

Relaterede cases

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Göteborgs Spårvägar

  Göteborgs Spårvägar digitaliserer vedligeholdsarbejdet

 • Löfbergs kafferisteri

  Cloudbaserede vedligeholdssystem

 • Cermaq AS

  Det avancerede og alligevel enkle system bag din laksemiddag