language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Kompan 

Nyt teknologi-ikon: den interaktive legeplads 

Kompan-selskabet har udviklet og solgt legepladser over hele verden i 40 år. Efter flere år med intensivt og innovativt samarbejde med Prevas, har Kompan fundet formlen for fremtidens legeplads. Den har fået navnet Icon.

Opgave: Internet of Things/M2M-løsninger 

– Vores mål var at skabe et produkt som taler til de unge ud fra deres egne forudsætninger. Her spiller den interaktive dimensionen en enormt stor rolle. Se bare på væksten i dataspill, sociale medier og andre digitale "legerum" for børn og unge. Gennem brug af nye teknologier har det været en ambition at skabe en moderne mødeplads hvor de unge kan opholde sig, og hvor de kan udvikle deres fysiske aktivitet så vel som deres sociale interaktion, sier Niels Julskjær, innovasionsansvarlig hos Kompan.

Legepladsens teknologiske platform er tilrettelagt til integrering med både mobiltelefoner og internet. Teknologiplatformen blev udviklet i samarbejde med blandt andre Prevas, som bidrog med kompetence, rådgivning og praktisk implementering af elektronikken i de nye produkter.

Den store udfordring var at udvikle løsninger som ikke var for komplekse, og som man kunne operere uden at det krævede en højere IT-eksamen. Udover det, så var det åbenbart meget vigtigt at tage hensyn til vejr, vind og sollys, siden Prevas´ indbyggede teknologi i dette tilfælde skal bruges udendørs.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Søren W. Mathiasen, e-mail

Kompan M2M reference
Kompan M2M reference

Relaterede cases

 • Sordin

  Innovative høreværn til velfungerende gruppekommunikation

 • JABII

  JABII gør kampsport sjovt og smertefrit

 • Pilloxa AB

  Intelligent støtte ved livslang medicinering

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning