language arrow_drop_down
SE NO EN

Design af testsystemer

Produkter bliver mere komplekse og elektronik introduceres i alt. På samme tid kræver markedet kortere time-to-market, et stort udvalg af produkter og højere kvalitet.

Automatiseret test bliver et meget vigtigt værktøj til at understøtte denne proces, og for at sikre produktkvaliteten både i udvikling, produktion og vedligeholdelse af produkter. Med 20+ års erfaring inden for implementering af måle- og testsystemer løser Prevas komplekse udfordringer med høj præcision på en dynamisk og effektiv måde.

Prevas tilbyder en komplet service inden for områder så som systemarkitektur, automatiserede testsystemer, sensorteknologi og meget mere. Prevas instruerer og støtter også kunderne i teststrategier og grundlæggende arkitektur for at sikre, at kunden kan opretholde og skalere løsningerne.

National Instruments Gold Alliance Partner

Prevas kan henvise til mere end ti års erfaring med at bygge systemer baseret på platforme fra National Instruments (NI). Certificerede systemarkitekter og udviklere, der har NI's LabVIEW som speciale, bistår ved kundeprojekter med tilpassede systemer, som opnår høj fleksibilitet og brugerværdi. Samarbejdet omfatter også fælles markedsføringsaktiviteter og seminarer.

Som en "Gold Alliance Partner" har Prevas adgang til NI's udviklingsplaner, beta-lanceringer og prioriteret teknisk understøttelse – fordele, som kommer vores kunder til gode.

Prevas tilbyder også egenudviklede NI-relaterede funktionsmoduler, som er et stærkt supplement til NI's systemplatforme.

Test og verificering

Test handler om informationshåndtering – indsamling, behandling, validering, analyse og resultater – samt at sikre, at alle aktiviteter udføres inden for klart definerede rammer.

Prevas tilbyder kompetence inden for test af produkter med indlejrede systemer, samt flere forskellige testløsninger, som sætter os i stand til at udvikle effektive test- og målesystemer for vores kunder.

Med digitalisering kan vi nu håndtere mange fremtidige behov på en skalerbar måde. Digitale systemer sikrer instruktionskravene og giver mulighed for både opfølgning og sporbarhed, samt dataanalyse.

Kvalitetssikring

I takt med at nye forordninger og love træder i kraft, bliver kravene om at have kontrol og sporbarhed inden for produktudvikling og produktion strengere. Dette, sammen med sikkerhedsspørgsmål omkring opkoblet udstyr, gør kvalitetssikringsarbejdet mere og mere komplekst.

Prevas' dygtige ingeniører har en dyb forståelse for produktudvikling og produktion, samt hvordan disse to dele hænger sammen, og vi kan levere ekspertviden om myndighedskrav og standarder.

Sikkerhed

Hver organisation er unik, med egne behov og krav om at etablere og bibeholde et sikkert og effektivt miljø. Vi hjælper vores kunder med at definere, konfigurere, implementere og etablere sikkerhed for deres opkoblede produkter.

Samarbejdspartnere

National Instruments Gold Alliance Partner

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ABB Force Measurement

  Planere pladestål med ABB's stressometer

 • Volvo Aero 

  HIL – PC-baseret jetmotorsimulering  

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas