language arrow_drop_down
SE NO EN

Turnkey testsystem leverancer

Når der bygges testsystemer, er tiden afgørende og Prevas tilbyder derfor at levere det komplette testsystem, hvilket giver kunden mere tid til at fokusere på udviklingen af selve produktet.

Med mange års erfaring med at skabe softwarearkitekturer for test-software kombineret med hardware, tilbyder Prevas kunden en hurtigere time-to-market med fremskyndet udvikling, forbedret kvalitet, nem tilpasning og effektiv vedligeholdelse.

Hos Prevas fokuserer vi på at kunne tilpasse og derfor kan vi levere komplette systemer, herunder alt fra sensor / aktuator til cloud databehandling.

Produktionstest

 

Prevas har viden og komponenter til at levere testsystemer til alle former for produktionstest. Med mange års erfaring inden for produktionstest og produktudvikling forstår Prevas nemt kundens produktionslinje og hvor man kan tilføre værdi.

Med store mængder data har produktionslinjerne i det moderne samfund brug for datastyring og systemovervågning. Prevas har investeret stort i at kunne levere systemer som dette og kan derfor bidrage med stor erfaring indenfor IoT, cloud infrastruktur og databehandling.

Vi har in-house erfaring inden for elektronikproduktion (EMS) og har et tæt samarbejde med flere produktionsvirksomheder i hele Norden.

R&D test

Når det kommer til R&D-test, handler det om modularitet og fleksibilitet. Prevas har udviklet værktøjer der gør det let at ændre en opsætning, og derved gøre det muligt for kunden at udmåle prototyper, optimere og opfylde valideringskrav på en fleksibel måde. Da Prevas selv er et produktudviklingshus, så forstår vi i dybden hvordan R&D-processen foregår. På baggrund af disse erfaringer kan vi hjælpe vores kunder med best-practice. Vi har erfaring med prototype-test, simulering (Hardware In the Loop) og valideringstestning.

Et af de mange værktøjer Prevas har udviklet hedder PreCAST (Prevas Configurable Automated Software for Test), et LabVIEW Software Framework. Dette værktøj gør det nemt for kunden at redigere tests, ændre opsætning eller endda bytte hardware ud eller rundt hurtigt.

HIL

En elektronisk styreenhed (ECU – electronic control unit) kan defineres som elektronik, der styrer en fysisk maskine, f.eks. en vaskemaskine, en robot eller en bil. Disse enheder bliver stadig mere komplekse, og i mange tilfælde indgår de i et større netværk med flere enheder.

Prevas har i årenes løb udviklet testløsninger til elektroniske styreenheder, både små til simple enkelte enheder og større til komplekse netværk.

De moderne elektroniske enheder kræver et komplekst testmiljø, for at testningen kan udføres. HIL (Hardware In the Loop), som anvendes til at simulere et miljø, er en velafprøvet teknologi. Tidligere var HIL en dyr løsning, som kun blev brugt af rumfarts- og bilindustrien. I dag kan vi tilbyde denne teknik ved at bruge almindelige computere i vores testsystemer.

Overvågning

At kunne overvåge systemer kan spare et firma betydelige mængder penge. Prevas bruger forskellige værktøjer til at give kunden mulighed for at opsamle og få indsigt i deres data. Med mere information om et system er det lettere at vedligeholde, udføre reparationer, etc i tide for at reducere nedetid.

Prevas bringer erfaring med Cloud services og sensor løsninger. Med værktøjer som eksempelvis National Instruments InsightCM vil kunden sammen med Prevas kunne lave regler for at få advarsler, før det bliver kritisk.

Samarbejdspartnere

National Instruments Gold Alliance Partner

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ABB Force Measurement

  Planere pladestål med ABB's stressometer

 • Volvo Aero 

  HIL – PC-baseret jetmotorsimulering  

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas