language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Kund:

Aerocrine

Et langsigtet samarbejde med henblik på bedre behandling af astmapatienter

Sammen med Prevas har Aerocrine udviklet to innovationer, som har forbedret behandlingen af astmapatienter – NIOX® og NIOX MINO®.

Opgave: Projektleverance, outsourcet udviklingsafdeling

Aerocrine AB er en markedsledende medicoteknisk koncern, som fokuserer på bedre behandling og kontrol af patienter med inflammation i luftvejene. Aerocrines samarbejde med Prevas begyndte, da virksomheden besluttede at outsource forsknings- og udviklingsafdelingen. Prevas fik til opgave at udvikle NIOX® – verdens første analyseværktøj til at finde inflammationer hos astmapatienter.

– Samarbejdet med Prevas om det tekniske design har været afgørende ved udviklingen af NIOX®, fortæller Mats Carlsson, som er administrerende direktør for Aerocrines udviklingsafdeling.

Efter den succesfulde lancering af NIOX® har Prevas bidraget med support og produkttillæg. Lige efter lanceringen blev der også påbegyndt en videreudvikling af NIOX med henblik på at udvikle verdens første håndholdte analyseværktøj til sporing af inflammationer hos astmapatienter. Prevas' udfordring var at udvikle et smidigt og letanvendeligt værktøj, som viser præcise resultater på linje med den meget komplekse NIOX®.

Vi præsenterede produktet NIOX MINO® – en mindre variant af NIOX® – som blev belønnet med Medical Design Award.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Robert Tönhardt, e-mail

Systemleverancer, Aerocrine

Relaterede cases

 • Pilloxa AB

  Intelligent støtte ved livslang medicinering.

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød

 • QuickCool

  Bærbart kølesystem skal redde liv

 • Measurelet

  Det innovative toilet