sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

Ocean Harvesting Technologies reference
Ocean Harvesting Technologies reference

Et vovet projekt inden for vedvarende energi

Kunde:

 Ocean Harvesting Technologies 

Bølgekraft er en enorm ressource af vedvarende energi. Ocean Harvesting Technologies har udviklet en patenteret innovation inden for bølgekraftteknik, som giver gode muligheder for omkostningseffektiv udvinding af energi fra havbølger. Prevas hjalp dem med at skabe et kontrolsystem.

Opgave: Kontrolsystem

Prevas har hjulpet Ocean Harvesting Technologies AB med at videreudvikle deres unikke bølgekraftteknik. På kort tid leverede vi et styresystem, som blev sat i drift i en testrig, og som derefter blev anvendt i en prototype til rigtige tests i havet. Vi har også udviklet et styre- og målesystem. Prevas har stor viden om de værktøjer, som blev anvendt, hvilket muliggjorde en hurtig og effektiv levering.

– Prevas' erfaring med hurtigt at kunne udarbejde prototyper og deres specialviden om realtidssystemer og reguleringsteknik bidrog til, at vi valgte Prevas som samarbejdspartner, fortæller Mikael Sidenmark, som er administrerende direktør og grundlægger af Ocean Harvesting Technologies.

Ved hjælp af vores styre- og målesystem har kunden kunnet demonstrere en effektiv og omkostningseffektiv energiudvinding fra bølgekraft og en jævn belastning gennem alle trin i energiomdannelsen fra bølgebevægelse til el.

– Det har været et meget interessant projekt inden for vedvarende energi, og vi ser frem til et fortsat interessant samarbejde, siger Patrick Buschow, som er forretningschef hos Prevas.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Patrick Buschow, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind