language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Ambu A/S

GENOPLIVNINGSDUKKEN, aMBU MAN ADVANCED ALS, TAGER HJERTELUNGEREDNING TIL NYE HØJDER

Prevas har udviklet elektronik og software til Ambu’s nyeste højteknologiske genoplivningsdukker, Ambu® Man Advanced ALS, der tager hjertelunge-træning til nye højder. Vinder af Swedish Embedded Award 2016.

Opgave: Ambu ønskede en robust hardware- og softwareplatform, som kunne levere et unikt og brugervenligt funktionssæt, der let kunne udvides med fremtidige softwareopdateringer.

Et betydeligt antal liv kan reddes
15 % af det totale dødstal i den vestlige verden, sker som følge af akut hjertestop. Et betydeligt antal liv kan reddes, hvis flere mennesker kan yde hjertemassage. Brug af genoplivningsdukker er nøglen til at opnå dette mål. Ambu® Man er en højteknologisk genoplivningsdukke, der er udviklet til realistisk og anatomisk korrekt at simulere omstændighederne ved en hjertelungeredningssituation, hvor der behøves kunstigt åndedræt og hjertemassage. Denne nye generation af genoplivningsdukker er i overensstemmelse med de nyeste genoplivningsguidelines.

En kraftfuld platform udviklet med Prevas Industrial Linux
”Ambu klarlagde fra starten af, hvad projektets mål var”, siger Prevas’ Senior Project Manager, Christian Ward. ”De ønskede en robust hardware- og softwareplatform, som kunne levere et unikt og brugervenligt funktionssæt, der let kunne udvides med fremtidige softwareopdateringer. Vi benyttede os af de nyeste mobile teknologier og Prevas Industrial Linux (PIL) for at kunne udvikle en kraftfuld platform, der kunne køre Web App kontrollen og brugergrænsefladerne. Web App browser interfacet muliggør at træningssessionerne kan styres fra enhver moderne browser og der er derfor intet behov for at downloade en dedikeret app.

De nye trådløse genoplivningsdukker kan ikke bare oprette deres egne Wi-Fi-netværker, men kan også kommunikere med hinanden, hvilket, kombineret med exceptionel batterilevetid, muliggør realistisk træning med flere genoplivningsdukker på én gang. Disse funktioner muliggør også at træningssessioner med Ambu® Man kan foregå alle steder; lige fra klasseværelset til ambulancen, eller lige fra stranden til junglen.

Ekspertise og tæt samarbejde sikrede kvalitet til tiden
”Prevas’ ekspertise i embeddede systemer har virkelig været en ressource i dette projekt, og har muliggjort at Ambu kunne lancere dette fremskridt indenfor livredende træningsprodukter til tiden og med høj kvalitet”, siger Fabian Sachs, Senior Corporate Product Manager hos Ambu. ”Disse nye genoplivningsdukker er kun startskuddet til hvad denne genoplivningsdukke-platform vil kunne bruges til i fremtiden”.

”At bringe dette projekt til leveringsfasen indenfor de fastsatte tidsrammer var langt hen af vejen muligt på grund af det tætte samarbejde mellem Prevas og Ambu” siger Henrik Møller, Prevas’ Administrerende Direktør. ”Partnerskabet muliggjorde at der hurtigt kunne brainstormes og findes løsninger i samarbejde mellem begge sider, når potentielle problematikker opstod”.

KONTAKT OS
Henrik Møller, President Prevas Danmark, e-mail

Kontigo Care, TripleA, reference

Relaterede cases

 • Gradientech

  Ultrahurtigt diagnostiksystem kan redde liv og modvirke antibiotikaresistens

 • 4Life Solutions

  Rent drikkevand på fire timer

 • Realheart

  Realheart TAH – et "rigtigt" kunstigt hjerte

 • Sentispec

  Dansk succes: Fuldautomatisk feberscreener klar på rekordtid