language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

 Ocean Harvesting Technologies 

Et vovet projekt inden for vedvarende energi

Bølgekraft er en enorm ressource af vedvarende energi. Ocean Harvesting Technologies har udviklet en patenteret innovation inden for bølgekraftteknik, som giver gode muligheder for omkostningseffektiv udvinding af energi fra havbølger. Prevas hjalp dem med at skabe et kontrolsystem.

Opgave: Kontrolsystem

Prevas har hjulpet Ocean Harvesting Technologies AB med at videreudvikle deres unikke bølgekraftteknik. På kort tid leverede vi et styresystem, som blev sat i drift i en testrig, og som derefter blev anvendt i en prototype til rigtige tests i havet. Vi har også udviklet et styre- og målesystem. Prevas har stor viden om de værktøjer, som blev anvendt, hvilket muliggjorde en hurtig og effektiv levering.

– Prevas' erfaring med hurtigt at kunne udarbejde prototyper og deres specialviden om realtidssystemer og reguleringsteknik bidrog til, at vi valgte Prevas som samarbejdspartner, fortæller Mikael Sidenmark, som er administrerende direktør og grundlægger af Ocean Harvesting Technologies.

Ved hjælp af vores styre- og målesystem har kunden kunnet demonstrere en effektiv og omkostningseffektiv energiudvinding fra bølgekraft og en jævn belastning gennem alle trin i energiomdannelsen fra bølgebevægelse til el.

– Det har været et meget interessant projekt inden for vedvarende energi, og vi ser frem til et fortsat interessant samarbejde, siger Patrick Buschow, som er forretningschef hos Prevas.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Roland Ferngård, Regional Manager Prevas AB, e-mail

Ocean Harvesting Technologies reference
Ocean Harvesting Technologies reference

Relaterede cases

 • Brüel & Kjær Vibro

  Edge Computing skaber værdi for BKV

 • Sol Voltaics

  Innovativ teknologi for solceller

 • ROMO Wind

  Nyt sensorsystem giver vindmøller optimal ydeevne

 •  Forsmark, Vattenfall-koncernen

  Projektledelse i IT-sikkerhed