sv  no  en  

dk en sv no

FiltEr:

GKN Driveline reference
GKN Driveline reference

Højeffektive produktionsmetoder  

Kunde:

GKN Driveline 

Når du starter bilen og kører til jobbet, tænker du nok sjældent på hvordan din bil er blevet til. Men der ligger en lang og kompleks produktionsprosess bag en biltur, som skal være behagelig, tryg og funktionel.

Opgave: Materialhåndteringssystem 

GKN Driveline har haft stor success med at producere systemer til firehjulsdrevne biler og hjulophæng til personbilsproducenter som Ford, Volvo og Landrover. Et tæt, mangeårigt samarbejde med Prevas spiller en central rolle for GKN Drivelines konkurrenceevne, som skyldes effektive produktionsmetoder og streng lagerstyring. Sammen har de to selskaber udviklet de produktions- og lagersystemer som GKN Driveline bruger.

Den globale konkurrence i produktionsindustrien, som i så mange andre brancher, er hård for tiden, og stiller krav til leverandørenes kvalitet, fleksibilitet og produktivitet. GKN Driveline benytter et modulbaseret system til styring af hele materialstrømmen, fra modtag af råvarer, lager, bearbejdning, montering og pakning. GKN Driveline bruger Prevas´ LIPS-system (Logistik i Produktion System). Det er et system som effektiviserer alle prosesser på lageret, og som gør GKN Driveline så effektivt.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS

Otto Lilja, e-mail

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind