language arrow_drop_down
SE NO EN

Kunde:

Outokumpu 

Lavere energiomkostninger 

Outokumpu i Avesta fremstiller varmvalsede, rustfrie bånd.

Opgave: Ønske om lavere energiomkostninger. 

Stigende brændstofpriser giver store omkostninger i forbindelse med opvarmning af emnerne inden valsningen. En fleksibel kontrol, hvor man tog hensyn til fremtidige, planlagte stop, skulle spare mindst 5 procent af brændstofforbruget.

Prevas hjalp Outokumpu med at installere et nyt FOCS-system. Det medførte lavere omkostninger, mindre miljøpåvirkning og bedre temperaturkontrol. Det nye system gør, at der kan anvendes et moderne billedskærmsystem, som er let at håndtere for alle, både operatører og procesingeniører.

Strategisk partnerskab
For at sikre, effektivisere og optimere produktionen i Avesta har Outokumpu sammen med Prevas defineret et antal fælles mål for samarbejdet. Blandt andet skal parterne sammen arbejde på at reducere energiforbruget og CO2-udslippene ved Outokumpus aktiviteter.

– Vi har valgt at underskrive en aftale med Prevas, fordi vi ønsker et langsigtet samarbejde om at forbedre ovndriften. Dette er vigtigt for begge parter. Jeg tror, at det er muligt, hvis man har en samarbejdspartner, som også er meget fortrolig med anlægget. For at opnå varige forbedringer skal der være et langsigtet samarbejde, hvilket vi er overbevist om, at vi vil få med Prevas, siger Claes Nilsson Sörebo, som er General Manager for Outokumpu.

Ønsker du at få mere at vide om dette projekt eller finde ud af, hvad Prevas kan gøre for dig, skal du kontakte:

KONTAKT OS
Peter Karlsson, e-mail

Outokumpu reference
Outokumpu reference

Relaterede cases

  • Uddeholm

    Uddeholm digitaliserer nødmapperne

  • Ovako Steel, Hofors

    Brændstofbesparelse på over 10 procent

  • Outokumpu 

    Lavere energiomkostninger