language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Vi kalder vores virksomhedskultur Prevas United

Det hedder sig, at "there is no I in team". Man siger også, at ingen kæde er stærkere end det svageste led. Vi skal være en højteknologisk virksomhed, men det er medarbejderne, som driver os fremad. Derfor har vi en virksomhedskultur, der bygger på fællesskab og åbenhed. Vi deler vores viden med andre og støtter hinanden. Det er grundlaget for det stærke sammenhold, som vi er så stolte af. Vi tror på, at hvis man er et stærkt team, giver det også de bedste forudsætninger for at udvikle hver enkelt persons potentiale. Derfor er der et "I" i United!

For at beskrive vores virksomhedskultur har Prevas' ledelse sammen med hundredvis af medarbejdere udvalgt fire grundværdier, som gennemsyrer al aktivitet inden for virksomheden. Vi ser dem som puslespilsbrikker, der skal passe sammen, for at kontakten med vores kunder, vores forskellige projekter og vores medarbejderes udvikling kan fungere. Det er ikke altid, vi tolker ordene ens eller sætter puslespilsbrikkerne sammen på samme måde, men hovedtrækkene er de samme, og de er vigtige for at forstå, hvad Prevas er og stræber efter at blive.

 

Vore værdier er:

Business Driven
Ved hjælp af omfattende viden om opdragsgiverens virksomhed, stor iværksætterånd, et førsteklasses serviceniveau og engagement skaber Prevas omkostningseffektive og lønsomme løsninger.

Open Minded Prevas
Prevas udvikler innovative løsninger og tilskynder til kreativitet. Nysgerrighed over for ny teknologi og nye løsninger indgår i vores hverdag. Dem, der vil benytte Prevas, skal opleve os som lydhøre og ukomplicerede at arbejde med.

Accountability
Prevas' projektgennemførelse er i verdensklasse. Vi tager det fulde ansvar for vores projekter, arbejdsopgaver og vores egen kompetenceudvikling.

Team Spirit
Prevas' medarbejdere viser omtanke for hinanden og deler naturligvis deres kompetencer og erfaringer med andre. På den måde bliver det lettere for alle at kombinere arbejdet med fritid og familieliv, men frem for alt gør det arbejdet sjovere.

KOm med på vores rejse!

Kontakt os

Mikkel Ingstrup

Engineering Manager, Aarhus

Tel +45 40 21 61 03

E-post

Kontakt os

Peter Aagaard Kristensen

Vice President Technology Prevas A/S, Copenhagen

Tel +45 51 54 33 66

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

 • Maven Wireless

  Fremtidens trådløse mobildækning

 • Implantica

  Implantica lancerer nyt implantat til bekæmpelse af sure opstød