sv  no  en  

dk en sv no

Væksten forsætter for Prevas

NYHED

2018-05-08

Regnskabet for 2017 viser vækst på alle områder for Prevas, selvom virksomheden har investeret i nye kompetenceområder og er gået ind på nye markeder - og Henrik Møller ser tendensen forsætte.

I de senere år er det gået stærkt for Prevas. Prevas’ Aarhus-afdeling er flyttet i større lokaler og medarbejderstaben er fordoblet. Der er stor efterspørgsel på innovative elektronik- og digitaliseringsløsninger blandt både forbrugere og virksomheder og bl.a. opsvinget i markedet har betydet at mange ideer kan blive realiseret. Da Prevas er den fortrukne udviklingspartner for mange virksomheder indenfor forskellige brancher, har Prevas’ specialister fået lov til at bidrage til udviklingen af mange succesfulde initiativer blandt både start-ups og større virksomheder.

”Vi er stolte af forsat at være den foretrukne udviklingspartner for mange virksomheder inden for krævende områder som f.eks. Medical Devices, digitalisering og industry 4.0”, siger Henrik Møller, administrerende direktør i Prevas A/S. ”Vi bestræber os på kontinuerligt at udvikle vores løsninger, udvikle vores medarbejderes kompetencer, samt udvikle vores muligheder for at kunne tilbyde platformsløsninger, der giver kortere time-to-market. Den store interesse fra vores kunder og samarbejdspartnere har givet os mulighed for at udvide forretningen og samtidig lave et fint resultat på bundlinjen. Det er vi stolte af”.

Væksten i de senere år har givet mulighed for at opsøge nye markeder bl.a. i udlandet og herhjemme i særdeleshed med åbningen af den nye afdeling i Aalborg. Prevas har nu også nordens største ekspertcenter for industrielle linux-løsninger, samt et hastigt voksende ekspertcenter for udvikling og godkendelse af medico-teknisk udstyr. Alt dette kan ses på Prevas’ resultat fra 2017, som er blevet offentliggjort. Årets resultat er øget fra 3,6 millioner kroner i 2016 til 4,5 millioner i 2017. Bruttofortjenesten er øget fra 42 millioner til 54 millioner kroner.

Henrik Møller, Prevas’ administrende direktør ser tendensen forsætte i 2018. Der er allerede blevet ansat 8 nye medarbejdere i første kvartal og der er flere på vej. De nye medarbejdere skal bidrage til at imødekomme efterspørgslen og udvide Prevas’ kompetenceportefølje.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind