sv  no  en  

dk en sv no

Telia M2M Partner Program

Kommunikation mellem forskellige produkter, både i hjemmet og i industrien, er en stærk fremtidig tendens. Prevas indgår i Telias M2M (maskine-til-maskine) Partnerprogram.

Telia M2M Partner Program

Maskine-til-maskine eller M2M er, når apparater og maskiner kommunikerer med hinanden uden at involvere mennesker til at igangsætte kommunikationen. Siden starten i 1985 har Prevas udviklet avancerede tekniske løsninger inden for produktudvikling og industriel IT. Som komplet leverandør indeholder Prevas' tilbud inden for Internet of Things og M2M bl.a. hardware, software, mekanik, projektledelse og platforme til hurtig produktudvikling.

Telias M2M Partnerprogram
Partnerprogrammet er en sammenslutning af virksomheder inden for forskellige områder – lige fra radiomoduler til virksomhedsprocesser – som er specialister i forskellige dele af M2M. Formålet er hurtigt og effektivt at kunne finde en komplet løsningsmodel til kunden og levere den bedste løsning til hvert enkelt behov.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind