sv  no  en  

dk en sv no
Telekom

Telekom

Telekombranchen står i dag over for mange nye udfordringer, både når det gælder teknologi og nye forretningsmodeller. Målet er at levere kommunikation til mange forskellige områder. Smartphones, og andre lignende enheder, har forandret markedet meget hurtigt.

Det stigende antal af forskellige opkoblede og mobile enheder (Internet of Things) vil også fremover påvirke markedet i stor udstrækning. Der er brug for højere hastighed, større båndbredde og robuste systemer. Det er også nødvendigt at udvikle nye, innovative enheder og metoder til problemfri opkobling.

Prevas beskæftiger sig med mange områder af telekombranchen, eksempelvis udvikling af brugerenheder og netværkskomponenter.

Vores services inden for telekom omfatter projektledelse, udvikling af enheder samt test og diagnosticering. Vi har f. eks. udviklet netværkskomponenter og hjulpet kunder med at udvikle software og elektronik til kommunikationsudstyr til både forbrugere og militæret.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind