sv  no  en  

dk en sv no
Systemdesign

Systemdesign

Et godt systemdesign er meget vigtigt, hvis et produktudviklingsprojekt skal blive en succes. Arkitekturen, modulopbygningen og grænsefladen skal være velspecificerede for at få et system, som opfylder alle krav vedrørende markedsføring, udformning, fremstilling og overholdelse af lovgivningen. Dette gør det muligt at udvikle en robust arkitektur, herunder software, hardware og mekanik.

Arbejdet omfatter at lave en arkitektur, som opfylder interessenternes behov og giver den nødvendige fleksibilitet. Vi analyserer de krav, som er væsentlige for arkitekturen, og definerer en arkitekturstruktur til systemet, som er baseret på vores erfaring fra lignende systemer eller problemområder.

Prevas har stor erfaring med succesfulde projekter. Noget af det vigtigste vi har lært igennem årene er, at mange af de sværeste forhindringer findes på systemniveau i form af problemer med EMC, støj og varme. Også aspekter vedrørende fremstilling, test, service og vedligeholdelse skal være tænkt ind i systemkonstruktionen.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind