sv  no  en  

dk en sv no

Prevas og Ambu er stolte vindere af Swedish Embedded Award 2016

NYHED

2016-11-23

Prevas og Ambu har vundet Swedish Embedded Award 2016 i kategorien “Enterprise”.Det er ottende gang, at Prevas er nomineret til Swedish Embedded Award, og fjerde gang at Prevas har vundet den prestigefyldte award.

Når teknologi kan redde liv

Prevas har udviklet elektronik og software til Ambu’s nyeste højteknologiske genoplivningsdukke, Ambu® Man Advanced ALS, der tager hjertelungetræning til nye højder. Ambu® Man er udviklet til realistisk og anatomisk korrekt at simulere omstændighederne ved en hjertelungeredningssituation, hvor der er behov for kunstigt åndedræt og hjertemassage.

”Det er en stor ære, at teknologien i den nye AmbuMan bliver anerkendt med en så prestigefyldt pris,” siger Fabian Sachs, Senior Corporate Product Manager hos Ambu.

Swedish Embedded Award 2016

Christian Ward fra Prevas og Torben Gravenhorst fra Ambu tog imod prisen.

Ekspertise og tæt samarbejde sikrede kvaliteten

“At vi har vundet Swedish Embedded Award 2016 er en hyldest til det hårde arbejde, vi har udført, og det vellykkede, tætte samarbejde mellem os og Ambu,” siger Senior Project Manager, Christian Ward, fra Prevas. “Disse nye trådløse genoplivningsdukker indeholder en robust hardware- og softwareplatform, som leverer et unikt og brugervenligt funktionssæt, der let kan udvides med fremtidige softwareopdateringer. Vi benyttede os af de nyeste mobile teknologier og Prevas Industrial Linux (PIL) for at udvikle en kraftfuld platform, der kan køre Web App kontrollen og brugergrænsefladerne. Web App browser interfacet muliggør, at træningssessionerne kan styres fra enhver moderne browser, og at der derfor intet behov er for at downloade en dedikeret app”. Læs mere om projektet her.

Dette års konkurrence var ekstra speciel, fordi to løsninger fra Prevas var blandt de endelige nominerede til prisen. Den anden nomination var fra Prevas og ChromoGenics, og er et styresystem til dynamiske vinduer.


FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Christian Ward

Senior Project
Manager

Tel

+45 30 58 38 11

Nikolaj Hanson

Henrik Møller

President

Tel

+45 2949 9202

Björn Andersson

Björn Andersson

Senior Vice President, Business Development

Tel

+46 21 360 19 33

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind