sv  no  en  

dk en sv no
SmartShoring Prevas

SmartShoring – lavere projektomkostninger med uændret Prevas-kvalitet

Smart fleksibilitet i alle slags projekter Lad Prevas tage hånd om projektet, når der skal tages hensyn til omkostninger, interaktionsbehov og tidsplaner. SmartShoring stiller meget få begrænsninger for projektets størrelse, og slet ingen for den virksomhed, der vælger at bruge metoden.

Med SmartShoring er det nemt at drage fordel af den store medarbejderkapacitet i Indien og ovenikøbet opnå lavere omkostninger og større fleksibilitet. Sammen med Prevas kan du vælge et passende interaktionsniveau fra lavt til højt afhængigt af dit komfortniveau og projektets type. Du kan selv vælge, hvor synlig du ønsker at være i forbindelse med SmartShoringen. Enten har du slet ingen kontrol, eller også har du fuldstændig kontrol over dit eget team i Indien. Valget er dit! Vi har oprettet firmaet Prevas India Pvt. Ltd. med eget personale, så vi kan levere en løsning, der lever op til vores strenge kvalitetskrav.

Hvorfor SmartShoring?

Med Prevas SmartShoring kan små og mellemstore virksomheder straks drage fordel af en omkostningseffektiv udvikling uden at skulle investere i "læring" i forbindelse med de første projekter. SmartShoring fjerner også besværet ved detaljestyring, tidszoner og rejser. Kontakter, forhandlinger, projektmøder og support håndteres lokalt fra et nærliggende Prevas-kontor.

Prevas' SmartShoring kan reducere omkostningerne med op til 40 % uden indledende investeringer.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind