sv  no  en  

dk en sv no

Spændende karrieremulighed! Business Development Manager med flair for teknologiens muligheder

NYHED

2018-11-02

Hos Prevas, udvikler vi state-of-the-art elektronik og tekniske løsninger til vores kunder og vi leder lige nu efter en Business Development Manager, der vil hjælpe os med at udvikle forretningen.

I Prevas, hjælper vi vores kunder med at løse deres tekniske udfordringer og realisere deres produkt- og maskinideer, hvad enten ideerne er en airbag cykelhjelm, en autonom robot til at flytte EUR-paller eller digitale ovne. Vi leder nu efter en Business Development Manager, Sales Manager eller forretningsudvikler med drive til at gøre det ekstra, der skal til for at få opgaven i hus, sikre den bedste løsning for kunden og i den forstand gøre hvad der skal til for at ’nå målet’. Vores eksisterende kunder varierer helt fra etablerede virksomheder, der har brug for en outsourcet R&D-afdeling for at få mest ud af digitaliseringens muligheder og helt til innovative start-ups, der skal have færdiggjort den allerførste prototype.

OBS: Stillingen er ikke længere aktuel.

FOR MERE INFORMATION

Prevas AB

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind