sv  no  en  

dk en sv no
Pulp og papir

Pulp og papir

Pulp- og papirproducenter kæmper med stigende energiomkostninger, stigende omkostninger til friskmasse og genbrugspapir og -pap, skiftende forordninger og en dalende efterspørgsel på mange papirprodukter. Dette går hårdt ud over lønsomheden. Effektivitet, styring af energiomkostningerne og overholdelse af lovgivningen er derfor centrale aspekter af pulp- og papirindustrien.

Prevas har lang erfaring med at hjælpe pulp- og papirindustrien med at optimere disse centrale aspekter. Vi har erfaring inden for både automatisering, IT-løsninger til styring af vigtige produktionsprocesser og informationshåndtering.

Prevas kan tilbyde services og industrielle IT-løsninger til hele pulp- og papirindustrien. Vi kan eksempelvis tilbyde løsninger inden for områder som EAM (Enterprise Asset Management), MES (Manufacturing Execution Systems), Performance & OEE samt automatisering.

Eksempler på Prevas' services er produktionsudvikling, projektledelse og systemløsninger.

Referencer inden for pulp- og papirindustrien

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind