sv  no  en  

dk en sv no
Projektstyring

Projektstyring

Prevas har en omfattende række videntjenester og metoder til at støtte og udføre mange forskellige slags projekter. Hvis projektet vedrører styring af anlægsaktiver, kan det dreje sig om nye installationer, ombygninger, ændringer eller eftersyn i forbindelse med længerevarende, planlagte produktionsstop i procesindustrien. En praktisk måde at planlægge et sådant projekt er at markere arbejdsordren med prioriteten "næste stop" med henblik på den videre planlægning og udførelse af projektet.

Infor EAM-programpakken kan styre projekter ved hjælp af strukturer med flere niveauer, som består af arbejdsordre, der kan have indkøbsordre og dokumentation tilknyttet ligesom en hvilken som helst anden arbejdsordre. Der kan indstilles logiske betingelser, som typisk er baseret på arbejdsordrens status, for de forskellige projektniveauer, som styrer igangsættelsen af de forskellige projektfaser.

Indkøbsordrerne er forbundet, og en varekvittering for nødvendige materialer kan udløse en anden arbejdsordre i projektet.

Omkostningerne akkumuleres i projektstrukturen, og budgetterne styres. Løsningen omfatter fuld tovejs integration med Microsoft Project, som muliggør planlægning af arbejdsordre ved hjælp af "træk og slip"-funktionen og også gør det muligt at forbinde de arbejdsordre, der afhænger af hinanden. Under en planlægningssession er projektets arbejdsordre låst i EAM-systemet.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind