sv  no  en  

dk en sv no
Produktfornyelse

Produktfornyelse

Forøg indtægterne med et mere attraktivt produkt

Mange af vores kunder har industrielle eller professionelle produkter med meget lange livscyklusser. Den grundlæggende teknik er ofte meget robust, og det er egentlig ikke nødvendigt at udskifte den til en mere moderne teknik. Men kundens salgsorganisation oplever det problem, at produktets brugergrænseflade ganske enkelt ikke er tilstrækkeligt attraktivt mere. Indtægterne begynder at falde selvom produktet har en rigtig god pris og/eller ydelse. Moderne professionelle brugere har i lighed med alle andre vænnet sig til smartphones med en fantastisk god brugervenlighed. Hvorfor skulle de nøjes med mindre, når det gælder et professionelt produkt, som de bruger hver dag på jobbet?

Ovenstående scenarie er en almindelig grund til, at kunderne beder os om at forny deres produkt. Opgaven kan handle om at forbedre mekanikken eller den grafiske brugergrænseflade eller tilføje en funktion, som gør det muligt at tilslutte eksterne enheder som f.eks. tablets eller smartphones.

Hounö – fremtidens ovne styres via mobilgrænseflader er et godt eksempel på et projekt, som vi har gennemført.

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind