language arrow_drop_down
SE NO EN
share

Produkter og platformsbaserede løsninger

Genveje til udvikling af intelligente produkter

Vi ønsker at det som vi har lært i forbindelse med tidligere udviklingsprojekter, skal komme dit produkt til gode. Derfor har vi samlet vores hardware- og softwareløsninger i et bredt program af færdige byggesten, som kan anvendes i dit næste udviklingsprojekt. Takket være platforme, der kan tilpasses og byggesten som kan genbruges, kan vi kraftigt reducere tidsplanen og udviklingsomkostningerne frem til lanceringen af produktet.

I stedet for at opfinde hjulet igen og igen, koncentrerer vi os om de egenskaber som gør dit produkt unikt og konkurrencedygtigt. 

Genanvendelige løsninger, fra nyudvikling til genanvendelse
I de fleste udviklingsprojekter udgør kerneteknologien kun en lille del af det egentlige udviklingsarbejde. Den resterende del, er det arbejde, der kræves for at udvikle alle funktionerne. Hos Prevas har vi forpligtet os til at lave den bedste løsning til vores kunder, så de kan fokusere på deres kerneforretning.

Derfor bruger vi meget tid på at finde ud af hvad en vindmølle har til fælles med en ultralydsscanner, hvad et klimaanlæg har til fælles med en kornrensemaskine og hvad en kreditkortterminal har til fælles med et informationssystem til passagertog, så vi kan genbruge de beste løsninger på en ny måde.

Samarbejdspartnere

Prevas' partnerstrategi bygger på at levere komplette løsninger fra idé til færdigt produkt. For at kunne tilbyde den bedst mulige løsning har vi valgt at samarbejde med et antal samarbejdspartnere. Med vores brancheviden kan vi påtage os det overordnede ansvar for lige netop dit udviklingsprojekt og integrationen af det.

 • congatec​
 • Freescale
 • National Instruments
 • NXP Partner
 • Telia M2M Partner Program
 • Xilinx

National Instruments Gold Alliance Partner

Prevas kan henvise til mere end ti års erfaring med at bygge systemer baseret på platforme fra National Instruments (NI). Certificerede systemarkitekter og udviklere, der har NI's LabVIEW som speciale, bistår ved kundeprojekter med tilpassede systemer, som opnår høj fleksibilitet og brugerværdi. Samarbejdet omfatter også fælles markedsføringsaktiviteter og seminarer.

Som en "Gold Alliance Partner" har Prevas adgang til NI's udviklingsplaner, beta-lanceringer og prioriteret teknisk understøttelse – fordele, som kommer vores kunder til gode.

Prevas tilbyder også egenudviklede NI-relaterede funktionsmoduler, som er et stærkt supplement til NI's systemplatforme.

congatec-relaterede moduler

Et samarbejde mellem congatec, Freescale og Prevas skaber spændende nye muligheder, især med hensyn til Freescale i.MX6-baserede produkter.

Traditionelt har modulmarkedet været stærkt influeret af x86-baserede produkter. Med Freescale i.MX6 er ARM kommet stort ind på COM-markedet (Computer-On-Module), hvor Freescale i.MX6 er en CPU-serie med 1, 2 eller 4 kerner i chippene med samme format. Congatec har lanceret et COM-kort med denne CPU, conga-QMX6, som begyndte at blive seriefremstillet i efteråret 2013.

Med 1, 2 eller 4 kerner og en frekvens på 1 GHz er de slut med små operativsystemer, og conga-QMX6 tigger bogstavelig talt om at køre Android, Linux eller Windows Embedded. De fleste COM-kort leveres med en udviklings-BSP (Board Support Package), som du kan vælge at bruge i begyndelsen af projektet, men af hensyn til stabiliteten og vedligeholdelsen anbefales dette ikke til de endelige produkter. Hvis du ønsker et indlejret produkt med lang levetid, som kan opdateres uden at foretage større kodeændringer, bør du vælge en skræddersyet BSP.

For at gøre det nemmere at komme i gang med den rette BSP har Prevas udviklet en OE-lite Linux-baseret BSP til conga-QMX6, hvilket er et godt udgangspunkt for det videre arbejde og som omfatter en bootloader, en ny Linux-kerne, X.Org og Qt. Denne BSP leveres for nærværende til Prevas' kunder i forbindelse med opstartsprojekter på conga-QMX6, uddannelse i udvikling af indlejret Linux-BSP osv.

Giv os gerne flere udfordringer

Siden starten i 1985 har vi løst titusindvis af udfordringer sammen med vores kunder – inden for de fleste brancher.

Læs mere om vores services

Læs mere om muligheder, vi har set og realiseret

Kontakt os

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel +45 20 99 76 01

E-post

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.

Book et møde med os!

Vi vil gerne møde dig!
Referencer

 • Pilloxa AB

  Intelligent støtte ved livslang medicinering.

 • Force Technology

  Realisering af avanceret industriel scanning.

 • Thin Film Electronics

  Boost af EAS-kapacitorers produktionsmængder

 • ILIAS Solutions

  ILIAS Solutions bringer køretøjsvedligeholdelse til et nyt niveau

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Vi vil gerne have dig med på holdet!

Job hos Prevas