sv  no  en  

dk en sv no

Produkter og moduler

Software, platformen Viking

Platformen Viking er Prevas' softwareplatform til måle- og styresystemer. Platformen er modulbaseret og bygger på åbne standarder. Viking er let at omkonfigurere og er ikke bundet til en specifik I/O-type eller en bestemt grafisk brugergrænseflade, eftersom dette kan ændres fra projekt til projekt. Med denne platform er det muligt at få et testsystem i gang på meget kort tid. Brugeren kan fokusere direkte på de projektspecifikke dele (den grafiske brugergrænseflade, særskilte I/O-signaler osv.), eftersom systemets rygrad allerede er på plads, og der er tilføjelsesprogrammer til standard-I/O og kommunikation.
Viking SoftwarePDF

Hardware, Fault Insertion Signal Conditioning (FISC)

FISC er vigtigt ved verificering af styreenheder. Fejl som f.eks. sensordefekter skal testes for at kunne fastslå, at robotten ikke ødelægger noget, eller at bilens bremser fungerer. Test af denne type fejl kræver fejlindsættelse.
Styreenheder har en række forskellige signaler — analoge, digitale, PWM (impulsbreddemodulering) — i forskellige spændingsområder. De fleste af disse signaler kan tilsluttes direkte til computerens I/O. Normalt er det dog kun nødvendigt at modificere nogle få signaler for at kunne overføre dem til I/O-enheden. I visse tilfælde kræves der også belastning. Vores FISC-kort har digital signalbehandling og piggyback-muligheder med henblik på signalbehandling. 
Vores FISC-kort udgør en kombineret løsning til fejlindsættelse og signalbehandling.
Data sheet FISCPDF

Exchangeable Loadbox

Formålet med Exchangeable Loadbox er at tilbyde en fleksibel testløsning til mange forskellige typer af enheder.

Exchangeable Loadbox skaber en tilslutning mellem styreenheden og testsystemet og er let at udskifte, hvilket gør det muligt på kun et øjeblik at omkonfigurere testsystemet til andre typer af styreenheder. Exchangeable Loadbox indeholder al kabelføring og alle belastninger, som kræves for den specifikke ECU (Electronic Control Unit).

ECU'en kan placeres i Exchangeable Loadbox, tilsluttes til forsiden eller monteres ovenpå ved hjælp af en fastgørelsesanordning.       
Exchangable LoadboxPDF

Kontakt

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind