sv  no  en  

dk en sv no
Proces- og energioptimering Prevas

Proces- og energioptimering

Efterhånden som produktionsomkostningerne stiger, stiger også virksomhedernes behov for at finde optimale produktionsløsninger. Hvis man skal være konkurrencedygtig, er det nødvendigt at optimere produktiviteten, kvaliteten og produktionsomkostningerne på mange niveauer. Prevas' services, produkter og systemløsninger har været i stand til at reducere energiforbruget med 20 procent og samtidig øge produktiviteten og mindske mængden af skrot. Og alt dette er sket uden at investere i nyt produktionsudstyr. Ved at analysere processen og anvende procesdata til at foretage ændringer i driftsprocesserne og styresystemet er det ofte muligt at finde skjult produktionskapacitet og samtidig reducere produktionsomkostningerne.

Vi har komplette løsninger til at overtage funktionsansvaret for styring, overvågning og optimering af produktionsprocesserne. Vi har også specialister, som kan hjælpe allerede i projektets planlægningsfase.

Vores mange specialister, projektledere, automationsingeniører og supportmedarbejdere har lang erfaring fra industrien.

Produkter til overvågning og optimering:

  • Prevas FOCS (Furnace Optimization and Control System) er et system til styring og optimering af ovne og vores vigtigste produkt til stålindustrien.
  • Prevas AutArch (PIMS) er et informationsstyringssystem, hvor energiomkostningerne kan måles og analyseres.
  • Mikon CEMS (Continuous Emission Management Solution) holder styr på virksomhedens udslip i realtid.

Kontakt

For mere information

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind