sv  no  en  

Prevas vokser i it-løsninger til vedligehold

embedded software udvikler

PSIAM er et norsk-svensk firma, der har specialiseret sig i IT-løsninger til vedligeholdelse. Prevas’ styrker sit Industrial Systems forretningsområde ved at opkøbe virksomheder fra PSIAM Group. Prevas vil påtage sig en ledende stilling i et felt, der styrker den europæiske industris konkurrenceevne ved at øge produktions effektiviteten.


PSIAM har 14 medarbejdere og en omsætning på cirka 34 mio SEK. Der er kontorer i Oslo og Karlstad, og kunderne findes over hele Norden. Virksomheden distribuerer vedligeholdelsessystemer (EAM systemer, Enterprise Asset Management) fra Infor, som er en af ​​verdens største virksomheder inden for området. Nogle af kunderne er Coca-Cola, GE Healthcare, NIBE, Posten Norge og Technip.

"Prevas ' omdømme i branchen og stærke salgsorganisation vil gøre det muligt for os at vokse hurtigere og nå nye kunder i hele Norden. Prevas' ekspertise inden for industriel  IT er meget høj, og vi har samarbejdet tidligere. Bl.a. har Prevas udviklet en smartphone-applikation til indberetning af vedligeholdelsesdata til Infor-systemer, "siger Tord Svanqvist, administrerende direktør i PSIAM.

"Erhvervelse PSIAM, herunder ekspertisen inden for it-løsninger til vedligehold, giver os mulighed for at give mere omfattende tilbud inden for industriel IT. Vi ser enorme muligheder for at forbedre produktionseffektiviteten for vores kunder ved at integrere vedligeholdelse og produktionssystemer. Vi er også ved at få nye kunder i hele Norden, hvilket kan styrke Prevas 'position i udvalgte brancher, "siger Christer Ramebäck, Business Area Manager hos Prevas AB.


Ønsker du flere informationer?

Kontakt Prevas: info@prevas.dk

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice