sv  no  en  

dk en sv no
Virksomhedskultur Prevas

Virksomhedskulturen - Prevas United

Det lyder næsten som et fodboldhold. Og det passer på visse punkter. Prevas United danner rammen om fællesskabet i virksomheden. Her er kommunikationen tydelig og sammenholdet stort. Alle medarbejdere hos Prevas opmuntrer hinanden til at udvikle sig. Fælles for os er en stor interesse for teknik med arbejdsglæde og kundeværdi i fokus. Det er vigtigt, at alle trives. Vi tror på at et godt arbejdsmiljø med latter gør medarbejderne åbne for nye løsninger. Det gør, at vi kan tilbyde vores kunder et helt team af medarbejdere, som tager ansvar og garanterer præstationer i absolut verdensklasse. Join us! 


Vore fire kerneværdier (BOAT):

Business Driven

Med viden om kundernes virksomheder, med entreprenørånd og det højeste serviceniveau og engagement, skaber Prevas omkostningseffektive og profitable løsninger.

Open Minded

Vi udvikler innovative løsninger og styrker kreativiteten. Dem, der vil benytte Prevas' kompetencer, skal opleve os som lydhøre og ukomplicerede at arbejde med.

Accountability

Prevas' projektgennemførelse er i verdensklasse. Vi tager det fulde ansvar for vores projekter, vores arbejdsopgaver og vores egen kompetenceudvikling.

Team Spirit

Prevas' medarbejdere viser omtanke for hinanden og deler naturligvis deres kompetence og erfaring med andre. Dermed kan alle nemmere kombinere arbejde med fritids- og familieliv.

Kontakt

Henrik Møller

Henrik Møller

President Prevas A/S

Tel

+45 29 49 92 02

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind