sv  no  en  

Prevas fortsætter med at vækste

I takt med at der kommer mere og mere teknologi og elektronik i produkter, maskiner og services, fortsætter Prevas-koncernen sin vækst og fremviser kraftig resultatforbedring ved det aktuelle halvårsregnskab.

Den svenske IT-koncern Prevas med speciale i teknologi og industrisystemer, og med dansk datterselskab og afdelinger i København, Lyngby og Århus, fortsætter sin fremgang. Det netop offentliggjorte halvårsregnskab viser en vækst på 37 procent i omsætningen, som er steget til 251 millioner kroner fra 184 millioner kroner (1. halvår 2007). Indtjeningen er steget med ikke mindre end 164 procent til 32,7 millioner kroner. EBIT er gået fra omkring 6,7 procent sidste år til 12,9 procent i år.

Fremgang i Danmark Prevas´ danske selskab, der er den førende leverandører af indlejrede systemer (embedded teknologi), står for en markant del af fremgangen, og har i løbet af første halvår 2008 befæstet sin position yderligere gennem større opgaver fra strategisk vigtige kunder.
 
- Vi oplever stor efterspørgsel på vores konsulenter, og vi har mange opgaver, som varetages her i vores eget udviklingshus. Men vi sender også flere og flere specieldesignede teams ud til permanente opgaver hos kunderne. Denne udvikling med fuldt hus både ude og hjemme kan naturligvis aflæses positivt i vores regnskab, siger Michael Aoun, administrerende direktør i Prevas A/S.
 

Bud efter ingeniører Det danske marked for udviklingsservices er ifølge Prevas´ danske direktør på sit højeste niveau, bl.a. som følge af den rekordlave ledighed blandt ingeniører. Prevas´ danske kunder er jævnt fordelt på små og store virksomheder i forskellige brancher som fx medico, telekom og industriprodukter, og kundelisten indeholder navne som Danfoss, Grundfos, Novo Nordisk, Radiometer Medical og Vestas.
 
- Vi er blevet rigtig gode til de store kunder, og det har været strategisk vigtigt for os at indgå aftale med f.eks. Vestas. Men også prestigeprojekter som vores supercomputer, verdens hurtigste real-time computer, som vi udvikler sammen med DTU, har været med til at skabe opmærksomhed og dermed større efterspørgsel, siger Michael Aoun.
 
Prevas har i det seneste halvår også lukket aftaler som underleverandør af konsulentydelser, senest med Novo Nordisk. Alt sammen projekter, der smitter af på den samlede koncerns regnskab, der både viser vækst og resultatforbedring. Virksomheden i Danmark er vokset til over 100 mand, og der er planer om endnu en større rekrutteringsrunde i efteråret.
 

Om Prevas A/S

Prevas er en kvalitetsbevidst IT-virksomhed, der tilbyder udvikling af produkter og industrisystemer i teknologiernes frontlinje. Kendetegnet for Prevas´ løsninger er innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed. Prevas-koncernen er noteret på Stockholmsbørsen og har 560 medarbejdere. Læs mere om Prevas på  www.prevas.dk.
 
For yderligere oplysninger kontakt venligst:
 
    

 

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice