sv  no  en  

dk en sv no

Prevas udviklingspartner til INEXSO

NYHED

2017-04-24

Den danske tech startup-virksomhed INEXSO har i løbet af meget kort tid udviklet en sikkerhedsklassificeret boks, hvor der kan udveksles nøgler døgnet rundt via selvbetjening. At Prevas gennem årene har opbygget en omfattende kompetencebank, og har stor erfaring inden for området Internet of Things (IoT), var afgørende, da INEXSO valgte Prevas som udviklingspartner.

Det skønnes, at der hvert år foretages over 50 millioner nøgleudvekslinger, hvilket indtil nu har krævet en mellemmand, i hvert fald, hvis forsikringen skal gælde. I Danmark er lovgivningen blevet ændret for blandt andet nøgleudveksling og opbevaring af nøgler inden for autobranchen. Der var behov for at finde en sikker og innovativ måde at hente og efterlade nøgler på ved for eksempel leje af bil eller feriebolig.

Prevas Innovation for Growth

INEXSOs nøgleboks åbner op for et millionmarked, hvor teknikken kan benyttes til andet end blot nøgler.

- Boksen benyttes i dag til nøgler, men man kan med udgangspunkt i den elektroniske platform og softwaren i princippet benytte boksen til at fremstille mange andre løsninger til virksomheder, hvor der er behov for en fysisk udveksling af et produkt for at man kan gennemføre en forretning, siger Kasper Hessellund Hansen, CEO og medgrundlægger af INEXSO. Han fortsætter:

- Vi valgte helt fra begyndelsen at samarbejde med Prevas, som er god til produktudvikling og IoT. Projektet er delvist finansieret med offentlige midler og til projekter med risikobetonet forretningsudvikling. Derfor følte vi os trygge ved Prevas, som har erfaring og ved, hvilke tekniske certificeringer der kræves for at komme videre med produkterne. Vi har udviklet alle applikationer selv, og tiden fra produktion til prototype var kun ét år. En stor fordel ved at benytte en udviklingspartner er, at vi har kunnet drage fordel af hele Prevas' nordiske netværk af kompetencer, som findes inden for virksomheden.

Martin Bang Andersen, Project Manager, Prevas i Århus, siger om projektet for INEXSO:

- Vi har udviklet elektronikken til låsemekanismerne og LVDS-adapterprintet til displayet på forsiden af produktet. Det er en skræddersyet løsning baseret på Linux BSP, Prevas Industrial Linux (PIL). Med vores metodik kommer kunderne hurtigt forbi mange faldgrupper. Vi kender til alle dele af operativsystemet, og ved, hvad eventuelle problemer kan skyldes. Vi har desuden et veludbygget netværk af eksperter, ud over et freelance-netværk, hvilket giver os adgang til en række ressourcer i form af ekspertkompetencer inden for alle områder.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Martin Bang Andersen

Project Manager

Tel

+45 40 29 24 88

Björn Andersson

Björn Andersson

Senior Vice President, Business Development

Tel

+46 21 360 19 33

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind