sv  no  en  

dk en sv no

Prevas introducerer Prevas Partnerportal

NYHED

2017-04-27

Vi ønsker at udvide dialogen med vores partnere og derfor introducerer vi nu Prevas Partnerportal. Med den nye Partnerportal, bliver det meget lettere at være en del af Prevas Partnernetværk!

Vi har fuldt tryk på vores udviklingsprojekter og vi oplever stor efterspørgsel på kompetente partnere, der ønsker at bidrage med innovativ udvikling inden for software, hardware, projektledelse og mekanik. Prevas Partnernetværk giver vores partnere chancen for at være med i en bred vifte af projekter med meget forskellige teknologier – oftest af nyeste art. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder, når løsningerne skal opfindes, beskrives, bygges, testes, produceres osv. Det kan være på vores kontorer eller on-site hos kunden. Vores partnere er løsningsorienterede specialister, som elsker udfordringer og hovedbrud i skiftende omgivelser.

For at gøre det lettere og smartere at være ekstern eller freelancekonsulent og partner hos Prevas, introduceres nu Prevas’ nye onlineplatform, Prevas Partnerportal. Med Prevas Partnerportal vil det være muligt at tilgå og opdatere sin profil online, se aktive stillingsopslag, abonnere på de opgaver vi får ind og meget, meget mere.

”Vi har høje forventninger til denne partnerportal og vi er helt overbeviste om at vores partnere kommer til at drage nytte af alle de muligheder, denne onlineplatform har”, siger Søren W. Mathiasen, Vice President Sales & Marketing, Prevas A/S. ”Vi har altid lagt stor vægt på at finde det helt rigtige match mellem partner og opgave, og denne portal giver bl.a. vores partnere fri mulighed for vælge præcis de opgaver, de ønsker at bidrage til udviklingen af”.

Prevas ønsker fortsat at udbygge sit netværk af partnere som er blandt de teknisk stærkeste inden for deres felt. Vi søger løsningsorienterede specialister, som elsker udfordringer og hovedbrud i skiftende omgivelser indenfor enten software, hardware, mekanik eller projektledelse. Partnerportalen giver også mulighed for let at ansøge om at blive en del af Prevas Partnernetværk, bl.a. ved ansøgning via LinkedIn.

Prevas Partnerportal er allerede gået i luften og kan findes her.

FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind