sv  no  en  

dk en sv no

Mød os på E-16!

NYHED

2016-08-11

For ottende gang vil Odense Kongrescenter være vært for Danmarks største elektronikmesse, E-16, fra d. 6.-8. september. E-16 er en markedsplads for udvikling, inspiration, dialog, intelligente løsninger og brancheekspertise. E-16 er elektronikmessen, som samler hele branchen under det samme tag. Denne synergi giver både besøgende og udstillere en enestående mulighed for sparring med branchens eksperter og for at indhente den nyeste viden, om hvad der rør sig i branchen.

Prevas stiller selvfølgelig aktivt op på messen til en snak om de nyeste teknologier og samarbejdsmuligheder. Mød os på  vores 2 stande, A-1415 og C-3104, hvor man også vil kunne finde interessante eksempler og demoer på de nyeste avancerede Web- og Internet of Things-teknologier, vi har udviklet sammen med vores kunder. Blandt disse, er den nye genoplivningsdukke, AmbuMan, som vi inviterer alle messebesøgende til at komme og prøve at holde i live. Mød os også på stand C-3828, hvor vi sammen med National Instruments fokuserer på testsystemer.

Vi vil også bidrage til vidensdelingen med fire højrelevante tekniske indslag omkring ”Big Data til optimering af Yield i produktion”, ”Industri 4.0: ­Industri automatisering – hvordan gør vi i Norden?”, ”Industrial grade Linux - the security challenge” og ”OpenCL”.

Vi ser frem til at se dig på E-16 i Odense Congress Center,  Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ, d. 6. – 8. september!


FOR MERE INFORMATION

Prevas A/S

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind