sv  no  en  

dk en sv no

Prevas søger Maskiningeniører med flair for konstruktion og apparatudvikling

Er du maskiningeniør og brænder du for konstruktion og apparatudvikling? Trives du godt med udfordringer og er du i stand til at omsætte gode idéer til innovative, stabile løsninger? Så er jobbet som Maskiningeniør hos Prevas måske lige noget for dig!


Din profil

Vi forventer at du enten har flere års erfaring med konstruktion og eventuelt projektledelse i baggagen eller at du som ny uddannet har en stor interesse i konstruktion og apparatudvikling. Du skal trives godt med udfordringer og du skal være i stand til at omsætte gode idéer til innovative, stabile løsninger. Det er vigtigt at du tager ansvar for eget arbejde og det samlede projekt, og har fokus på værdiskabelse igennem samarbejdet med nogle af de dygtigste udviklere og ingeniører i branchen. Du skal have interesse og flair for tætte kunderelationer og optimal udvikling og så skal du arbejde proaktivt, så vel selvstændigt som gennem andre. Opgaverne kan efter aftale med kunden udføres enten fra Prevas’ udviklingsafdeling i Aarhus, eller ude hos kunden, hvor du vil indgå i deres faste stab af medarbejdere.


Om os

Prevas er en alsidig arbejdsplads hvor du kommer til at løse og udvikle mekaniske opgaver for kunder inden for næsten alle brancher. Du får i høj grad mulighed for at påvirke og udvikle vore interne koncepter og kan dermed øge værditilførslen til vores kundeprojekter.

Hos Prevas møder du kompetente, spændende og venlige mennesker hver dag. Det kan være dine nye kolleger, eller det kan være nogle af vore kunders medarbejdere. Vores kunder er blandt de førende virksomheder i verden indenfor netop deres område og er, udover at være gode bekendtskaber, også en uendelig kilde til nye idéer, ny viden og ny inspiration for os alle.


Virksomhedskulturen kalder vi for Prevas United

Det lyder næsten som et fodboldhold. Og det passer på visse punkter. Prevas United danner rammen om fællesskabet i virksomheden. Her er kommunikationen tydelig og sammenholdet stort. Alle medarbejdere hos Prevas opmuntrer hinanden til at udvikle sig og være skarpe. Fælles for alle er en stor interesse for teknik, medarbejderglæde og kundeværdifokus. Det er vigtigt, at alle trives. Et godt arbejdsmiljø som også indeholder humor og latter gør medarbejderne åbne for nye løsninger. Det gør, at vi kan tilbyde vores kunder et helt team af medarbejdere, som tager ansvar og garanterer præstationer i absolut verdensklasse.

Hos Prevas får du

  • En uformel virksomhedskultur med stor mulighed for indflydelse
  • Dygtige og engagerede kollegaer som alle brænder for udvikling og innovation
  • Gode muligheder for personlig udvikling og kompetencer inden for nogle af branchens mest spændende og udfordrende udviklingsprojekter
  • Attraktive rammer og vilkår under ansættelsen

Er det dig vi leder efter, og vil du være med til at udbygge vores position som Nordens mest innovative udviklingshus, så send din ansøgning og CV via e-mail til job@prevas.dk med ”Maskiningeniør ARH2016” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler og vi skal have din ansøgning i hænde senest 15/4 2016. Vil du vide mere så kontakt Vice President Sales & Marketing, Søren W. Mathiasen i Aarhus på tlf.: +45 20997601.


Kontakt

Søren W. Mathiasen

Peter Just

Business Development Manager - Mechanical Engineering

Tel

+45 27 61 57 00

Søren W. Mathiasen

Søren W. Mathiasen

Vice President Sales & Marketing

Tel

+45 20 99 76 01

Prevas

Med spidskompetencer indenfor teknisk produktudvikling, indlejrede systemer og industriel IT & automation, bidrager Prevas med innovative løsninger og services som skaber vækst.

info@prevas.dk

Kundeservice

Certificeret

ISO 9001:2015

Generelle spørgsmål
info@prevas.com

Spørgsmål i forbindelse med persondataforordningen
integrity@prevas.se
Privacy Policy

Produkt log ind