sv  no  en  

Dansker til tops i Prevas-koncernen

Prevas har udvidet koncernledelsen, og den administrerende direktør for den danske del af virksomheden, Michael Carl, indgår nu i topledelsen i den svenske koncern, der er Nordens største inden for indlejrede systemer
 
Prevas har de seneste år oplevet en kraftig vækst, men ikke nået målene for lønsomhed fuldt ud. Derfor er der nedsat en ny ledelse med det primære formål at forbedre lønsomheden i 2008. Blandt de nye medlemmer af ledelsen er Michael Carl, der har stået i spidsen for væksten i Prevas´ danske forretning de seneste fem år.
 
- Der er en stærkt stigende efterspørgsel efter indlejrede systemer. Efterspørgslen kommer fra virksomheder, som traditionelt har bygget elektronik ind i deres produkter, men også fra nye spillere på forskellige markeder, hvor indlejret elektronik er med til at sætte dagsordnen som en stærk konkurrenceparameter. Vi har brugt mange kræfter på at rekruttere mange dygtige medarbejdere i 2007, så vi er klar til at imødekomme den stigende efterspørgsel samtidig med, at vi stiller skarpt på lønsomheden. Det glæder jeg mig til at bidrage med som del af den nye koncernledelse, siger Michael Carl, administrerende direktør i Prevas A/S.
 
Nye medlemmer er:
Anders Malmby, chef for produktudvikling, Sverige
Jonas Mann, Salg- og forretningsudvikling, Sverige
Michael Carl, administrerende direktør, Prevas A/S, Danmark
 
I koncernledelsen indgår fortsat:
Mats Lundberg, administrerende direktør og koncernchef, Sverige
Peter Jansson, økonomichef, Sverige
Christer Ramebäck, chef for industrisystemer, Sverige
Björn Andersson, forretningsudvikling, Sverige
 
Michael Carl har været administrerende direktør i Prevas A/S siden 2003. Michael Carl har tidligere arbejdet som reserveofficer i Marinen og på Sveriges Eksportråd i København og Washington D.C. med etablering af svenske IT-virksomheder i udlandet. Michael Carl er bosat i København og arbejder i koncernledelsen med integration og udvikling af Prevas´ udenlandske virksomheder.
 

   
                    
Om Prevas A/S
Prevas er en kvalitetsbevidst IT-virksomhed, der tilbyder udvikling af produkter og industrisystemer i teknologiernes frontlinje. Kendetegnet for Prevas´ løsninger er innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed. Prevas-koncernen er noteret på Stockholmsbørsen og har 550 medarbejdere. Læs mere om Prevas på www.prevas.dk.  

Kontakt Prevas A/S for mere information:

Produkt log ind
Prevas

Med spidskompetence inden
for indlejrede systemer og
industriel IT bidrager Prevas
med innovative løsninger,
der skaber vækst

info@prevas.dk

Kundeservice